Başak Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Başak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Başak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir ilişkide hoş değişiklikler olabilir. Başak, başka bir yanını keşfediyorsun.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin, romantizm ve risk alma evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, romantik bir ilişkiye başlamak için her zamanki sağduyunuzu bir kenara bırakabilirsiniz. Başak, sen bir dünya burcusun ve bu nedenle şehvetli ve fiziksel dokunuşa duyarlısın. Alışılmadık bir yerde olsanız bile, siz ve sevgiliniz için biraz romantizm zamanı yaratın. Başak, evin farklı bir odasında ya da tamamen yeni bir yerde oldukça macera yaşayabilirsin. Sevişmeyi denemek, yakın ilişkinize bakışınızı tamamen değiştirebilir.

17 Ocak Pazartesi günü Zevk evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, iş evinizde Kova burcundaki Satürn ile yarı altmışlık açı yapıyor. Planlar bugün beklenmedik bir şekilde değişiyor. Programlar karışır ve her şeyden daha fazla sinirlenebilirsin. Bugünün en büyük sorunlarından biri, neyin ne zaman olacağının belirsizliği olabilir. Diğer insanlar bir şeyler yapmak için farklı zamanlar önermeye başlarlar, ancak taahhütte bulunmazlar. Adım atmanız ve ne olacağına karar vermeniz gerekebilir.


Başak Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında dünyayla biraz oynayın ve bundan ne çıkacağını görün. Arkadaşlarınız, aileniz ve yabancılar üzerinde deneyler yaparak çok şey öğrenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri insanların fikirlerini dikkatlice dinleyin. En iyi niyetlerine rağmen gerçeğin ortaya çıkmasına izin verme olasılıkları çok daha yüksektir. İşe gitmeniz gerekiyorsa, özellikle iş arkadaşlarınız tuhaf ruh hallerini üzerinizden çıkarıyorsa, çalışmak bu hafta sonu büyük bir sıkıntı olabilir. Pazar, kendinizi yeni birine ifade etmek için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.