Başak Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Başak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Başak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bazı sınırlar koyuyorsun. Başak, dengeyi buluyorsun.

9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcundayken – çocuklarınızın ve genç akrabalarınızın evinde – ailenizin evinde Mars’a Yay burcunda yarı-sekstil yapmasıyla başlıyor. Başak, bugün bir aile toplantısı yapabilir, bir doğum gününü kutlayabilir veya çocuğunuzun üniversiteye geri dönmesi için bir iyi yolculuklar partisi düzenleyebilirsiniz. Ancak bugün her şey plana göre gitmiyor. Ordövrleri yakmak, birayı soğutmayı unutmak veya oyun başlamak üzereyken kablo sinyalinizi kaybetmek oldukça kolaydır. Bugün soğukkanlılığınızı korumak zor olacak.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, iş-yaşam dengesi evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Kararlarınızdan biri, iş ve oyun arasında bir denge bulmak olabilir. Bu, evdeki bazı sorumlulukları dağıtmakla veya kendinize daha erken yatma zamanı vermekle başlayabilir. Bugün, hayatınızın farklı alanlarını dengelemeye bakıyorsunuz.


Başak Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bazen kendi iyiliğin için fazla zekisin Başak! Keskin zekanız, kendinizi birçok durumda mantıklı kılmanıza yardımcı olabilir; bu, takdir edilmesi gereken inanılmaz derecede faydalı bir niteliktir. Yine de, kendinizle o kadar çok akıl yürüttüğünüz zamanlar vardır ki, bu sizi geri tutar. Kısıtlamalardan hoşlanmıyorsunuz, ancak uzak görünme noktasına derinden ayrılmış olabilirsiniz. Bununla birlikte, 8 Ocak’ta kalbin meselelerini analiz etmeyi bırakmanın ve dürtülere göre hareket etmenin zamanı geldi. Bu hafta, fazla kafa karıştırıcı olmaktan kurtulmanız ve temel gerçeğinizin duygularınızı yönlendirmesine izin vermeniz gerekiyor. Gerçekten nasıl hissediyorsun? Şu anda gerçekten ne istiyorsun? İşlerin nasıl biteceğini bilmenize gerek yok; yaşamaya başlamalısın! Bilinmeyene teslim olun ve onbirinde plan yapmak için refleksif dürtünüzü bırakın. Takıntılarınızı ve korkularınızı terk etmek küçük bir iş değil, ancak duygusal uçuruma dalmak, ne kadar bulutlu olursa olsun, bu hafta sizin için verimli bir macera olacak. Bazen neyin geleceğini bilmemek, her gün tereddüt etmeden yaşamamıza izin verdiği için, fazla düşünmeye eğilimli olanlar için yardımcı olabilir. Ayın on biri, aşk üzerine gerçek bir kumar oynamanız için büyük bir fırsat sunuyor. Seçim sizin, macera burada ve özellikle Merkür’ün 14 Ocak’ta başlayan geri dönüşü sırasında varış noktası nefis bir şekilde bilinmiyor.


Başak Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni yıl olmasına rağmen, iş yerinde aynı eski değişken çılgınlığın yaşanmasını bekleyebilirsiniz, Başak!

9 Ocak Pazar günü Koç burcundaki ilk çeyrek ayın altında, birleştirilmiş varlıklarınız ve yatırımlarınız ile harekete geçme motivasyonunu iş yerinde bulabilirsiniz. Neyi dönüştürmek istediğinize odaklanın! Çeyrek ayın ardından, Neptün güneşe altmış açı yapacak, ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca Mars’la kare açı yapacak. Altmışlık, profesyonel (ve hatta kişisel) taahhütlerinizde ilham bulmak ve yaratıcı vizyonunuzu beslemek için mükemmeldir. Profesyonel sanatsal çabalarınız için destek, sekstil sırasındaki ortaklıklardan gelebilir! Ancak, yoğun bir şekilde başka bir şeye odaklanmış olabileceğiniz için bu karede iş-yaşam dengeniz biraz zor olabilir. Bu nedenle, kişisel veya mesleki yükümlülüklerden uzaklaşabilirsiniz. Ardından, 14 Ocak Cuma günü Merkür istasyonları Kova’da geri hareket edecek. Geri dönüş başlangıçta iş ve rutin sektörünüzü etkileyecek, bu nedenle iş e-postalarını üç kez kontrol edin, sunumdan önce pratik yapın ve hatta hiçbir şeyin kaçırılmaması için tüm son tarihlerinizi işaretleyin!


Başak Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında çok şüpheci olacaksınız ve geçmişe bakıldığında biraz aptalca görünen bir konuda en yakın arkadaşınıza meydan okuyabilirsiniz. Seni çok fazla rahatsız etmesine izin verme, çünkü çarşambaya kadar unutulması gerekiyor. Haftanın ilerleyen saatlerinde, küçük bir krizi veya daha büyük bir şeyi olan bir aile üyesine yardım etme planlarınızı bırakmanız gerekebilir. Kendinizi buna atarsanız, hafta sonunu pişmanlık duymadan geçirebilmelisiniz (ve belki de havalı biriyle tanışabilirsiniz).


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.