Başak Burç Yorumları 25 Ocak 2022

Başak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 25 Ocak 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Merkür geri dönmeye devam ediyor – bazı gecikmeler ve küçük aksilikler yaratıyor – ama bugün Oğlak burcuna ve tutkulu beşinci aşk, zevk, romantizm ve kendini ifade etme evinize yeniden girecek. Başak, kapatamadığınız eski bir eski sevgiliye ulaşmayı veya belki de tamamen gemiden atlamadan önce tutkulu bir aşk ilişkisini tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu zamanda bir tür aydınlanma kazanabilirsiniz. Bunun tam tersi olabileceğini unutmayın, bu nedenle spam klasörünüzü kontrol edin. Üstelik ay, Jüpiter ile uyumlu bir üçgende buluşmadan önce için için yanan Akrep ve meraklı üçüncü iletişim evinize girecek. Şu anda beklentilerinizden ayrılın.


25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şey seni rahatsız ediyor, ama bunun tam olarak ne olduğunu nasıl ifade edeceğinden emin değilsin. Sizi yakından tanıyan birini arayın ve yemek yiyin. Durumu ilginç bir şekilde ele alacaklar.


25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür retrosu bugün Oğlak burcuna geçtiğinden, yaratıcılığınıza dokunmak her zamankinden daha zor olabilir. Başak, Merkür ve Venüs gerilemesi arasında, işte ilham eksikliği yaşayabilirsiniz. Onları nereye götüreceğinizden veya beğeninize göre nasıl şekillendireceğinizden emin olamayabileceğiniz için projeler durma noktasına gelebilir. Bu durumda, bunun hakkında konuşmaktan korkmayın. Akrep burcundaki son dördün ayının altında, bir meslektaşınızla sizi tekrar yola koyabilecek dönüştürücü bir sohbet yapabilirsiniz!


25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda nerede olduğunuzun ve nereye gittiğinizin daha bilinçli olun. Şerit değiştir.


25 Ocak 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Rutinlerinizi seviyorsunuz sevgili Başak ve bugünün Akrep ayı zihninizin tutarlılık ihtiyacını vurgulayacak. Ne yazık ki planlarınız bu öğleden sonra Luna öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde ters gidebilir. Kişisel veya profesyonel yaşamınızdaki karışıklık, evrenin sizi test ettiğini hissetmenize neden olabilir, ancak evrende yumruğunu sallamamaya çalış. Bazen böyle şeyler olur. Neyse ki, bu akşam hava gevşeyecek ve ay ile Venüs arasındaki tatlı bağlantı normal benliğiniz gibi hissetmenize yardımcı olacak. Yumruklarla yuvarlanmayı, gününüzü adım adım atmayı ve bunaldığınızı hissettiğinizde yere basmayı unutmayın ve bu günden makul bir şekilde yara almadan çıkmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.