Başak Burç Yorumları 24 Ocak 2022

Başak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözlerini ödülden ayırma Başak. Tabii ki, denge arayan ikinci değerler evi aracılığıyla Terazi ayı ve romantik beşinci aşk evi aracılığıyla için için için yanan Oğlak burcundaki Plüton arasındaki bugünkü kareyi düşünürken, bu aşk hikayesinin uğrunda savaşmaya değer olup olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan go-getter Mars ile bugün Oğlak burcunda cızırdayan ilk çıkışını yapıyor olsa da, bir fırsatın boşa gitmesine izin vermeyeceksiniz. Venüs, haritanızın bu bölgesinde hala geri harekette ve Merkür gerilemesi yakında Oğlak burcuna yeniden girecek. Bu bir tekrar olabilir mi? Asla asla Deme.


24 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu son bilmeceyi adım adım ele alın. Aslında, gerekmedikçe karışma bile. Arkanıza yaslanın ve her şeyin ortaya çıkmasını izleyin. Müdahale etmeniz istenirse, talebi dikkatlice değerlendirin.


24 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yaratıcı bir atılım için hazırlanın Başak! Venüs retrosu, özellikle stiliniz, markanız ve profesyonel yeteneğinizin sunumu üzerinde çalışıyorsanız, sanatsal stilinizi ikinci plana atmış olabilir. Mars bugün Oğlak burcuna girerken, projelerinizi yaratıcı bir sürüşle halletmek için kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz. Mars ayrıca, özellikle de tamamlamanız gereken veya yetenekleriniz dahilinde keşfetmek istediğiniz bir şey varsa, Venüs retrograd bloklarınızı aşmanıza yardımcı olabilir. İş yerinde farklı ortamlar ve stiller denemek için Mars'ı Oğlak burcunda kullanın!


24 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Önünüzdeki yol, bildiğiniz bir yoldan çok daha eğlenceli olan gizemlerle dolu.


24 Ocak 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı sizi lüks açlığıyla baştan çıkardığından, harcama dürtüsü şu anda gerçek olacak. Kendinizi biraz şımartmak tamamen sorun değil, ancak aşırıya kaçmayın ve makul bir bütçeye bağlı kaldığınızdan emin olun. Tutkulu Mars, dengeleyici Oğlak burcuna girerken, ev hayatınıza daha fazla yapı getirmek için ilham alacaksınız. Bu enerjiyi, ihtiyacınız olan herhangi bir yerel değişikliği uygulamak için kullanın, çünkü bu değişimler şu anda daha kolay geçecektir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ay, önümüzdeki birkaç gün boyunca auranıza gizemli bir hava getirerek gizli Akrep burcuna giriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.