Başak Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Başak burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yorgun, eski rutinlerinizi kaybedin ve tamamen yeni bir şey deneyin. Dışarıda başka bir dünya bulacaksınız, muhtemelen daha yabancı, kesinlikle daha sinirli ve sizin için hazır. Asıl soru, buna hazır mısın?


23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evinize yakın durun ve size en çok ihtiyaç duyan bir veya iki projeye odaklanın.


23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın ihtiyacı olduğunda genellikle ilk yardım teklif edenlerden biri olsanız da, Terazi ayı Venüs ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir t-kare oluşturduğundan şu anda sevdiklerinize maddi destek sağlamaktan kaçınmalısınız. Enerjinin bir para birimi olduğunu aklınızdan çıkarmamaya çalışın ve bu jestin karşılığını almayacak insanlara iyilik yapmaktan kaçının. Bazı isteklere “hayır” demekte zorlanıyorsanız, ay ile Satürn arasındaki bağlantının reddetmenizi kolaylaştıracağı akşamın ilerleyen saatlerinde bir cevap vereceğinize söz verin.


23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi boyunca işler nasıl gitti Başak? Birkaç teknik aksilik veya yanlış iletişim, iş hayatınızı yönetmeyi biraz daha zorlaştırarak, işinizi bozabilirdi. Bu nedenle, daha iyi bir iş hayatı ve çevreye sahip olmak için nelerin değişmesi gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Şans eseri, güneşin bugün Kova burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı zaman, ani de olsa, olası olmayan bir fikriniz olabilir! Bir konuşmada ortaya çıkabilir, belki de çalışmanızı şekillendirmek için tam da ihtiyacınız olan şey olan sert sevgisi olabilecek, hayatınızda güçlü bir şekilde düşünülmüş bir bağlantıdan gelebilir.


23 Ocak 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan Terazi ve istikrar arayan ikinci konfor eviniz, para kazanma yetenekleri ve değer sistemleri aracılığıyla ışıldamaya devam ederek, güvenlik ve duygusal denge duygunuzu çevreleyen temalara vurgu yapar. Şu anki aşk ilginizde özgüveninizi tetikleyen bir şey var mı, Başak? Ayın, cinsel kimya, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları ile ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacağı düşünüldüğünde, bu zamanda yatırımlarınızla ilgili bazı sınırlar koymanız isteniyor. Bu, özellikle birlikte bağımlı bir durumda olan veya belki de bazı dış doğrulama arayanlarınız için geçerlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.