Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Şubat 2022

Başak burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Başak burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başında kendinizi huzursuz hissediyorsanız, bağlılık odaklı asteroit Juno ile özgürlük seven hava burcu Kova’nın 1 Şubat’ta eşleşmesinin bununla bir ilgisi olabilir. En mutlu ilişkilerdeki Başaklar bile sizin için başka neler olduğunu merak ediyor olabilir ve şimdi gidip öğrenmek için deneysel bir tavrınız var.

Özgür düşünceli yöneticiniz Merkür, üçüncüsünde dünya burcu Oğlak’ın eşlik ettiği yılın ilk gerileme döngüsünden çıkarken gücünü yeniden kazanıyor ve mantıklı olan kolay iletişim yöntemlerine geri döndüğünüz için mutlusunuz. Partnerinize veya sevdiğiniz kişiye gönderdiğiniz metinlerin artık uzun ve uzun olması gerekmiyor. Ne kadar doğrudan o kadar iyi.

Sevecen asteroit Ceres 9 Şubat’ta konuşkan İkizler ile bağlantı kurduğunda kelimeler daha da önemli hale geliyor ve şimdi kişisel ilişkilerinizi beslemenin bir yolu olarak kullanılıyorlar. Eşinize nazik sözler söylemek, eylemlerinizin iletmeyebileceği şeyleri bilmelerini sağlar. Aşkına tatlı bir iltifat göndermek sonunda onları kazanabilir.

Sevgililer Günü, her zaman olduğu gibi, ayın on dördünde geliyor ve karar vermek için yardıma ihtiyacınız varsa, Pallas’ın agresif Koç burcuna geçişi, istediğinizi hiç bilmediğiniz bir hediye. Burada kararsızlık yok, Başak. Bu kendine güvenen enerji, bu ünlü günü, kendinizi ikinci kez tahmin eden aşıklar için harcamamanızı sağlar!


Başak Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Astrolojinin şifacısı olarak, 1 Şubat’ta Juno Kova’ya girdiğinde, kurtarıcı gücünüzü romantik amaçlar için kullanma potansiyeline sahip olacaksınız. Randevunuz ayak bileğini burktuğunda, adım atın ve onlarla ilgilenin. Sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir.

Merkür doğrudan üçüncüye geçtiğinde birçok flört fırsatınız olacak. Gerileme sizi yavaşlattıktan sonra, içinizi eritecek sıcak randevu gecelerine hazırsınız. Ancak, Sevgililer Günü, Merkür Kova’ya girdiğinde bir uyandırma çağrısı getirir. Önce kendiniz üzerinde çalışarak aşk hayatınızı düzene sokmanın zamanı geldi.

Kendiniz üzerinde çalışırken, 16 Şubat’ta Aslan burcunda dolunay olduğunda flört etmeye kısa bir ara verin. Tüm bu gerilemelerden sonra, romantik hayatınızı etkileyen özel konularla ilgilenmek için ilgi odağınızdan uzaklaşın.

Bununla birlikte, güneş on sekizinde Balık burcuna girdiğinde flört oyunundan uzun süre uzak kalmayacaksınız, bu da onu en iyi randevu gecesi yapıyor. Bu, birine çıkma teklif etmek, flört uygulamalarına devam etmek ve kendinizi aşka açmak için harika bir zaman. Çıkma şu anda ciddi ve rüya gibi hale geliyor, Başak, o yüzden tadını çıkar!


Başak Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

daha iyi ve daha iyi

Başak, bu ay işler iyi gidiyor, çünkü Şubat ayının iyimser enerjileri birçok yönden gelişmenize yardımcı olabilir. 18 Şubat’a kadar iş ve yaşam alanınızdaki güneş, rutinlerinizi öne çıkarır ve işlerinizi düzene sokmanız için sizi teşvik eder. Yararlı bir amaca hizmet etmeyen faaliyetleri bırakırsanız, daha kısa sürede daha fazlasını yapacaksınız.

Oğlak burcuna ve eğlence ve boş zaman sektörünüze yapılan vurgu, hobilere kendinizi şımartma, romantizmi artırma ve hayattan olabildiğince çok neşe alma şansı ile cızırtılı bir dokunuş katıyor.

Kişisel gezegeniniz olan Zeki Merkür, bir hayal kırıklığı ve gecikme süresinden sonra artan üretkenliğin yolunu açarak doğrudan üçüncüye döner. Artık işler sizin için güçten güçlenmeye gidebilir.

16 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunay ve ruhsal sektörünüz bazı canlı ve dramatik rüyalar getirebilir. Aynı zamanda biraz öz bakım ve tefekkür etmenin tadını çıkarmak için bir şans. Biraz sessiz zamandan ve kendinize yetişme şansından yararlanacaksınız, bu yüzden bu sefer programınızı basitleştirmeye çalışın.

Aynı gün, Oğlak burcundaki güçlü bir Venüs-Mars birleşmesi, bir sonraki seviyeye bir ilişki kurmaya yardımcı olabilir. Ve son zamanlarda aşk hayatınızda tutku eksikliği varsa, bu dünyevi yönün onu geri çektiğini görebilirsiniz.

Bu ay aynı zamanda sizi yaratıcı olmaya ve hayata ve onun birçok olasılığına dinamik bir bakış açısına sahip olan kişilerle bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Oyunu değiştirebilecek bir yön, on yedinci gündeki şanslı Jüpiter ile elektrikli Uranüs arasındaki bağdır. Kaçırılamayacak kadar iyi bir fikir veya teklifle sizi şaşırtabilir.

18 Şubat’ta güneş, dört haftalık bir konaklama için Balık burcuna geçerek kilit ilişkilere odaklanıyor. Bu, başkalarına ulaşmanın, eşinizle kaliteli zaman geçirmenin ve kendinizi iyi hissediyorsanız sosyal olarak daha fazla dahil olmanın zamanıdır.


Başak Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şubat, iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize odaklanır. Bir süredir, onlarla birkaç pasif-agresif etkileşiminiz olabilir ve bu, önümüzdeki ay artabilir.

1 Şubat’taki dolunay, enerjinin işte ortaya çıkabileceği zamandır. Birlikte çalıştığınız kişilerin iş ahlakınız ve iş planlarınız hakkında aldatıcı yorumlar yaptığını hissedebilirsiniz. Yorumlarının sizi profesyonel hayalinizin peşinden koşmaktan alıkoymasına izin vermeyin, Başak. Bir projeyi ele alma şeklinizle aynı fikirde olmasalar bile, onlara enerjiniz ve vizyonunuz olduğunu göstermek için bu şansı kullanın.

On altıncı, size ve meslektaşlarınıza bazı netlik anları sunar. Uzun zamandır ilk kez, üzerinde bulunduğunuz yolu kavrayabilecekler. İki gün sonra güneş Balık burcuna girdiğinde, onlar sizin tarafınızda olacak ve sizi neşelendirecekler. Birkaç hafta önce kariyer gelişiminize karşı oldukları düşünüldüğünde, bu canlandırıcı bir değişiklik olacak. İş arkadaşlarınıza kendinizi kanıtladığınızda, uzun vadede yanınızda olacaklardır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.