Balık Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak – 6 Şubat Haftası)

Balık burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Balık burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni enerji insanları hayatınıza getiriyor. Balık, arkadaş çevren genişliyor.

Hafta 30 Ocak Pazar günü Güneşin Kova burcunda, sezgi evinizde, iletişim evinizde Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Psişik yeteneğin bugün listelerin dışında. Balık, avuç içi okuma, Tarot kartları veya runik sembolleri keşfediyor olabilirsiniz. Gün için Iching’iniz sizi kazançlı bir fırsata yönlendirebilir. Ve piyango numaralarını hayal ediyorsanız, muhtemelen bir bilet almalısınız.

1 Şubat Pazartesi, Kova burcunda yeni bir ay meydana geliyor ve bu, su Kaplanı yılının başlangıcını işaret ediyor. Şimdi muhtemelen yeni enerjinin dalgalar halinde geldiğini hissediyorsunuz. Psişik hisleriniz size bir sörf tahtası kapmanızı söyleyebilir. Bu enerjiden gelen büyük fırsatlar ve çok sayıda oynaklık var. Bu yıl, başkalarıyla bağlantı kurmak sizi yeni işlere, ilişkilere ve harika yatırım tavsiyelerine götürecek. Balık, ne kadar çok yeni insanla tanışırsan o kadar çok fırsatın olur.


Balık Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kova güneşi ve Satürn arasındaki bağlantı ile birleşen Kova yeniayı, önümüzdeki birkaç gün boyunca yapacak çok şeyiniz varmış gibi hissetmenizi sağlıyor. Duygusal iyiliğe giden yolun düz bir çizgi olmadığını unutmayın. İşlerin gerçekte olabileceklerinden daha hızlı geçmesini istediğiniz için kendinize veya ilerlemenizi anlattığınız zamanlar olabilir. Önemli olan tek şey, işi yapmaya ve kalbinizi geliştirmeye istekli olmanızdır. Ve doğru miktarda içsel güçle bu gerçekleşecek. Tabii ki, hafta boyunca pes etmek ve eski düşünme ve olma biçimlerine geri dönmek istediğiniz zamanlar olacak. Yıl yeni başlamış olmasına rağmen, bunu hissediyorsunuz, yani yeni yıldan bu yana bir ömür geçti. Ayrıca, istediğiniz ve olmayı özlediğiniz kişi olma yolunda kaydettiğiniz ilerleme konusunda sizi yoruyor. Eski alışkanlıklara geri dönme dürtüsüne direnmeye çalışın ve kalbinizi ve duygularınızı iyileştirme yolunda kalabilmeniz için kendinize çok fazla sevgi verin, Balık.


Balık Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ocak ayı sona ererken, Şubat ayında sizi bekleyen daha fazla ileri hareket olduğunu fark edebilirsiniz, Balık!

Hafta, 30 Ocak Pazar günü Kova’da güneşin Uranüs’ü Boğa’da kare yapmasıyla başlıyor. Kare, konuşmalarınıza ve çalışma ortamınıza bakış açınızı ayarlamanız için size meydan okuyor! İş yerinde daha açık fikirli tartışmaları memnuniyetle karşılayabilmeniz için durağan veya sabit zihniyetleri bırakmanın zamanı geldi. 1 Şubat Salı günü Kova burcundaki yeni ay altında değerlendirmenizi düzeltmeye öncelik vermeyi seçerseniz, kendinizi sürekli kontrol etmeniz daha kolay olabilir. Yenilikçi Luna bilinçaltınıza çarparak gizli yetenekler ve zayıflıklarda altı aylık yeni bir portal açar. Ay döngüsü boyunca inovasyonunuzla ilgili inatçı görüşlerinizi ve kendinizden şüphe duymanızı bırakmanız isteniyor. Şubat ayından itibaren özgün görüşlerinizi, teknik yeteneklerinizi ve benzersiz kariyer yolunuzu onurlandırmalısınız! Kariyerinizde bir şey yaratmak veya keşfetmek istiyorsanız, 3 Şubat Perşembe günü Merkür istasyonları doğrudan Oğlak burcundayken sürecinizi formüle etmeye başlayabilirsiniz. Şimdi doğrudan, içgörü için profesyonel topluluğunuza ulaşmayı düşünün. Şans eseri bir fırsata yol açabilir!


Balık Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü çalışmak zorundaysanız, iş arkadaşlarınızla ve hatta sahip olduğunuz her şeye hakkı olduğunu düşünen müşterilerle çatışmayı bekleyin. Her şeyi arkanda bırak ve birkaç gün kendi işini yap. Sonuçları hakkında endişelenmemeye çalışın. Bu insanlar kendilerine iyi bakabilirler. Bu hafta sonu para sorunları ortaya çıkabilir, ancak bunlar üzerinde ne kadar az durursanız, o kadar iyi olursunuz. Pazar günü alçakta yatmaya çalışın. Sadece içinizde yükselen iyi enerjinin tadını çıkarın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.