Balık Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Balık burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Balık burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bir topluluk sizi kollarını açarak karşılıyor. Balık, yeni arkadaşlar ediniyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin dostluk evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle birlikte olabilirsiniz. Belki aylarca veya yıllarca ayrı kaldıktan sonra size ulaştılar ve şimdi tekrar bağlandınız. Sadece seni gördüklerine çok sevinmekle kalmıyorlar, sana ilginç haberleri de var.

Aynı gün, kariyer evinizdeki Yay burcundaki Mars, iletişim evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. İşinizden aldığınız bir mesaj sizi çıldırtabilir. Balık, amirinizin ses tonunu veya üst yönetimin başkalarının duygularını dikkate almadığı gerçeğini beğenmeyebilirsiniz. Bu, bu yerde çalışmanın sizin için doğru olup olmadığını düşünmenizi sağlayabilir. 2022’de iş değiştirmeyi düşünmeniz gerekebilir.


Balık Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sanatsal eğilimleriniz bu haftanın başlarında tam güçle ortaya çıkıyor, ancak elde ettiğinizi düşündüğünüz netliğin kenarlarda çözülmeye başladığı Çarşamba gününe kadar işler garipleşebilir. Korkma. Bir süre kendi haline bırakın ve Perşembe ve Cuma günleri hayatınızı dolduran güzel sosyal enerjiyle oynayın. Bir partiye ev sahipliği yapmak veya bir randevuya çıkmak için harika bir zaman. Bu hafta sonu yetişebileceğinizden daha fazla şey olursa çok şaşırmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.