Balık Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Balık burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Balık burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sabır ve sebat başarı getiriyor. Balık, gizli formül sende.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin gelecekteki evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Stanford hatmi deneyini duydunuz mu? Bu, çocukların deneklere tek bir marshmallow bırakıldığı ve yemek için beklerlerse ikinci bir marşmelov kazanacaklarının söylendiği bir testtir. Bekleyen çocuklar çok başarılı yetişkinler oldular. Şimdi, kısa vadeli düşünmenin sizi nereye götürdüğüne bakmanın zamanı geldi. Balık, gelecekteki kendine bugün ne yapman gerektiğini sor. Bu ileri görüşlü şekilde düşündüğünüzde başarıya giden yolunuz açık ve kolay hale gelir. Aslında, bir süper otoyol olur.

17 Ocak Pazartesi günü dostluklar evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, gizli meseleler evinizde Kova burcundaki Satürn’e yarı sekstil yapıyor. Bir arkadaşınız hakkında gizli bir şey öğrenebilirsiniz. Bu yanlışlıkla olabilir ve şimdi size gizlilik yemini ediyorlar. Bildiğinizi bilmiyor olmaları daha da olasıdır. Balık, iyi bir arkadaşsın ama bunu kendine saklamanın akıllıca olup olmadığını merak ediyor olabilirsin.


Balık Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bilgeliğiniz bu haftanın başlarında talep görüyor, bu nedenle normalden daha fazla düşünmeyi gerektiren zor sorulara hazır olun. Hafta geçtikçe her şey sizin için daha fazla bir araya geliyor. Çarşamba günü, enerji seviyeniz tavan yapmış ve yükselmeye devam ediyor. Yeni sanat yapmaktan adım atmaya ve o yeni tatlıyla konuşmaya kadar istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Hafta sonu birisi size bir şaka ya da oyun oynayacak, ama kötü bir şekilde değil. İyi alırsanız, büyük bonus puanlar kazanırsınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.