Balık Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Balık burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Balık burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin müziğini duyuyorsunuz. Balık, her zamankinden daha psişiksin.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, arkadaşlık evinizde, Oğlak burcunda güneşle, kariyer evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Balık, bir arkadaşınız size harika bir iş fikriyle gelebilir. Hazır bir iş planına, iletişim kurulacak bir müşteri listesine sahip olabilirler ve web sitesi çalışır durumda. Ancak başka bir projeyi üstlenmek için zamanınız ve/veya enerjiniz olmayabilir. Bu bugün zor bir enerjidir. Kararınızı başka bir güne saklamaya çalışın.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, kendi Balık burcunuzda Neptün ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Şimdi sezginiz çizelgelerin dışında. Çevrenizdeki çoğu kişinin düşüncelerini ve duygularını topluyorsunuz. Balık, izlenimlerinizi yazarak ve ardından gerçekte olanlarla karşılaştırarak yeteneklerinizi geliştirmek için harika bir zaman.


Balık Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Ocak’ta güneş, Venüs ve dünya, cennette iyilik ve pozitiflik yayan beş köşeli bir yıldız yaratır. Hepimiz sosyal olmak ve ilişkilere en iyi şansı vermek için havasında olacağız. Siz, özellikle Balık için, bu, kabuğunuzdan çıktığınız ve en yakın arkadaşlarınızla daha iyi dinamikler yaratmaya doğru ilerlediğiniz bir zamanı işaretleyecektir. Şu anda harika bir grubun parçası olabilir, bir ders alabilir veya kendi seviyenizdeki insanlarla uyum sağlamanın bir yolunu arıyorsanız, yaşadığınız yerel toplulukta insani bir çabaya katılabilirsiniz. Kalbin meselelerinde, nasıl hissettiğinizi ifade edebileceğinizi fark ettiğiniz bir zaman olacak. Bununla birlikte, bu mevcut astrolojik geçiş sırasında platonik ilişkiler kurmaya daha yatkın olduğunuzdan, bu sizin için sıcak, belirsiz ve hassas bir olay değildir.


Balık Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, önümüzdeki yoğun haftayı atlatmak için akışına bırakmak çok önemli!

9 Ocak Pazar günü Koç burcundaki ilk dördün altında mali durumunuzla ilgili bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Ateşli ay, finansal fırsatlarınız ve işteki değerinize göre ödeme alma hakkınız ile mücadele etmeye odaklanmanızı teşvik ediyor. Daha sonra, Neptün önümüzdeki birkaç gün boyunca güneşe altmış açı yapacak ve Mars ile kare açı yapacak. Bir yandan, sekstil, çevrimiçi ve çevrimdışı bağlantı kurmak için yeni profesyonel fırsatların hayalini kurmak için mükemmeldir ve umarım sizi profesyonel hayallerinizde ilerlemeye konumlandırır. Öte yandan, kare, profesyonel konumunuzda kendinizi net veya gerçekçi bir şekilde göremediğinizi gösterir, bu nedenle büyüklüğünüzü ve başarınızı tanımak beni zorlayabilir. Meydan sırasında profesyonel yolunuzda kişisel değişiklikler yapmak da zor olabilir. Ardından Merkür geri giden Uranüs ile kare açı yapar ve bilinçaltı sektörünüzden iletişim sektörünüzle olan bağlantınızın kopmasına neden olur. Meydan sırasında, bazı parlak fikirlerinizi paylaşmakla boğuşabilirsiniz. 14 Ocak Cuma günü Merkür istasyonları geri hareket ettikten sonra yenilikçi fikirleriniz üzerinde özel olarak çalışmaya devam edin.


Balık Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü size biraz garip gelebilir, çünkü duygusal olarak güçlü hissedecek olsanız bile, etrafınızdaki insanları hala tehlikeli olarak görebilirsiniz (değildirler). Haftanın ilerleyen saatlerinde etrafınıza iyi bakın. Kaçırmak istemeyeceğiniz detaylar olacak. Bir arkadaşınız size ip atmaya çalışıyor olabilir. Siz ve çalışanlarınız bu hafta sonu sistemi yenmek için birbirinize yardım edeceksiniz ve her şey en iyisi için çalışmalı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.