Balık Burç Yorumları 22 Ocak 2022

Balık burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 22 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzun zamandır görmediğiniz eski bir tanıdıkla karşılaşırsanız şaşırmayın. Muhtemelen her türlü çılgın fikirle doludurlar. Sadece sabırla dinle. Yakında hareket edecekler.


22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarının size nasıl davrandığına dikkat edin; önemli ipuçları bulacaksınız.


22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlık çevrenizdeki birine karşı hisler beslemeye başladıysanız, şimdi harekete geçmenin tam zamanı olabilir, çünkü evren sizi kalbinizin arzusunun peşinden gitmeye teşvik ediyor. Diğer taraf dileklerinizin gerçekleşmesine yardımcı olmak için işbirliği yapacak, bu yüzden perdenin ötesinden biraz daha fazla yardım istemekten korkmayın. Şu anda brülörde olan herhangi bir romantizm, bu öğleden sonra ay aşk odaklı Terazi’ye girdiğinde biraz daha derinleşebilir. Sadece şu anda bağlantılarınız üzerinde herhangi bir baskı kurmayın çünkü bu titreşimler duygularınızın organik olarak hareket etmesini isteyecektir.


22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor, ancak bugün adalet arayan Terazi’de aylık ilk çıkışını yapacak, şehvetli sekizinci yakınlık evinizi, paylaşılan kaynakları, cinsel kimyayı harekete geçirecek. ve ruh eşi bağlantıları. Özel birini özlüyor musun, Balık? İster bekar, ister aşık olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bazılarınız şu anda size sunulan/sunulan romantik teklifleri düşünmenin ortasında olabilir, özellikle de daha önceki taahhütleriniz nedeniyle bunları bilinçli olarak reddettiyseniz. . Bu, özellikle Venüs’ün Oğlak burcundaki retrograd yolculuğunu ve toplumla ilgili onbirinci evinizi ve bireysel özgürlüğü düşündüğünüzde geçerlidir. Sezginiz en iyisini bilir.


22 Ocak 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seçeneklerinizi düşünmek için geri çekilme zamanı gelebilir, Balık. Ay, size düşünce için yiyecek veren Terazi için Başak’tan ayrıldı. Son birkaç gün, hangi taahhütlerin ve ortakların zaman ayırmaya değer olduğuna odaklanmış olabilir. Şimdi, ay sana yatırıma değecek şeyin ne olduğunu soruyor. İdeal olarak, mali açıdan tesadüfi olabilecek karşılıklı bir ortaklığı davet etmek istersiniz. Ancak ay kararsızdır, bu nedenle ne ile ilerlemeniz gerektiği konusunda ileri geri gidebilirsiniz. Yardımcı olacaksa, düşüncelerinizi düzenlemek için her fırsat için bir artılar ve eksiler listesi yazın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.