Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Şubat 2022

Balık burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Balık burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

İdealist yöneticiniz Neptün, yaratıcı burcunuzla birlikte mutlu bir şekilde yüzerken, Şubat ayına mükemmel bir sevgili, ilişki veya buharlı romantizm hayal ederek girersiniz. Bu ay, duygularınızı yaratıcı bir şekilde ifade etmek ve kalp meseleleri söz konusu olduğunda sezgilerinize güvenmek için harika.

Hızlı düşünen Merkür 3 Şubat’ta yoluna devam edip güçlü Oğlak burcundayken direkt gittiğinde zihinsel bir atılım yaşarsınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca aşk hayatınızın tüm yönlerini iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Bu, kağıtları imzalamak, yasal belgeleri okumak ve hatırlamak istediğiniz şeyleri yazmak için harika bir zamandır.

Sevgililer Günü için her zaman enayisiniz, bu yüzden on dördünde geldiğinde, ister bekar olun, ister biriyle birlikte olun, onu özel bir gün olarak kabul edersiniz. Aşk mektupları, çiçekler, şekerler ve diğer romantik hediyeler almak kendinizi özel ve son derece sevilmiş hissetmenizi sağlar ve aynı hediyeleri hayatınızdaki özel insanlara vererek mutlu bir şekilde karşılık verirsiniz.

Güneş, 18 Şubat’ta içe dönük burcunuzun hassas enerjisini emmeye başlıyor, bu nedenle önümüzdeki ay duygularınızı paylaşmak için fazla hevesli olmayacaksınız. Sizi zaten iyi tanıyan bir ortak veya sevgili, duygusal engellerinizi yıkabilir, ancak birini yeni tanıyorsanız, açık bir kitaptan başka bir şey değilsiniz. Güvenini kazanmalarını sağla, Balık.


Balık Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Juno, 1 Şubat’ta Kova burcuna geçtiğinde, ayın başında gerçekten kışın soğuğu hissediyorsunuz. Kırık bir kalbi tedavi ederken yeniden çıkmaya başlamak zor olabilir. Kalbinizi iyileştirmek için çıkmayı bir kenara bırakın, yoksa olası aşk ilişkilerini sabote edebilirsiniz.

Merkür doğrudan üçüncüye geçtiğinde, çıkmak yerine arkadaşlarınızla biraz zaman geçirin. Size hayatın gerçekliğini kontrol etmenize yardımcı olabilirler ve size bir kalp kırıklığının kalıcı bir yara izi olmadığını gösterebilirler. Aslında, Merkür’ün Kova’ya girdiği Sevgililer Günü’nde arkadaşlarınızı yakın tutmak isteyebilirsiniz, bu da ayrılığınızdan sarsılırken kendinizi ekstra yalnız hissetmenize neden olur. Devam etmek için duygularınızla oturun.

Romantizm aramak yerine, 16 Şubat’ta Aslan burcunda dolunay olduğunda kendinize iyi bakın. Bu zorlu süreçten geçmenizi sağlayacak sağlam bir kişisel bakım rutini oluşturarak kalbinizi iyileştirin.

Neyse ki, güneş on sekizinde burcunuza girdiğinde tünelin sonundaki ışığı görmeye başlayacaksınız. Bebek adımları atarak tekrar çıkmaya hazır olun. Yeni bir saç kesimi, sevimli kıyafetler ve belki bir iki kahve randevusu ile başlayın.


Balık Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

dinlendirici uyanıklık

Balık, Güneş Kova burcunda ve maneviyat sektörünüzdeyken, dünyadan çekilme ve iç benliğinize odaklanma ihtiyacı hissedebilirsiniz. 18 Şubat’a kadar sakin bir bölgede bulunan bu ışıltılı küre ile, yarım kalmış işleri tamamlama ve enerjinizi tüketen sorunlara bir çözüm bulma şansınız var.

Aynı zamanda sosyal sektörünüze canlı bir odaklanma var, bu nedenle grup etkinlikleri, topluluk projeleri ve her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için perde arkasındaki meselelerle meşgul olacaksınız.

Aktivite ve durgunluk arasındaki doğru dengeyi bulmak için harika bir zaman. Günde bir veya iki kısa meditasyon periyodunun size daha akıllı kararlar ve daha fazla üretkenliğe dönüşen büyük netlik ve enerji verdiğini görebilirsiniz.

Chatty Mercury üçüncüde doğrudan dönüyor, bu nedenle retrograd aşamasında meydana gelen yanlış anlamaları çözmek için daha iyi bir konumda olacaksınız. Biriyle iletişim kurmakta zorluk yaşadıysanız, konuşma ve düşünce gezegeni tekrar rayına oturdukça sizden haber almaya daha açık olabilirler.

Arzu edilen Venüs, 16 Şubat’ta güçlü Mars ile birleşiyor ve bu muhteşem yön, bir Sevgililer Günü kutlaması için mükemmel olabilir. Bu, ateşli bir çekimin fiziksel bir gerçeklik haline gelmesi olabilir. Platonikten samimi olana kadar sınır çizgisini geçebilirsin.

Ayrıca o gün, özellikle dikkat eksikliği nedeniyle kendinizi muhtaç hissediyorsanız, Leo’da ve yaşam tarzı bölgenizde sizi şımartabilecek bir dolunay var. Kendinizi bir spa günü veya masajla şımartabilirseniz, dünya ile daha barış içinde hissetmenizi sağlayabilir.

Güneş on sekizinde burcunuza giriyor ve önümüzdeki dört hafta size ve kimliğinize, kişisel görünümünüze ve kendinizi ifade etmenize önem veriyor. Başlatma arzunuz sizi ileriye ve yukarıya doğru teşvik eder. Fırsatları değerlendirme zamanı.


Balık Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

1 Şubat’taki Kova Yeniayı, geçen yılki dramanın tetiklediği hiçbir korkunun sizi engellemesine izin vermediğiniz sürece, başarıyı yolunuza getirmek için gerekli tüm değişiklikleri yapmak için size motivasyon ve ekstra itici güç verebilir.

16’sında Venüs ve Mars Oğlak burcunda çarpıştığında, patronunuzdan ve meslektaşlarınızdan ilk beklenmedik olumlu geri bildirimi alabilirsiniz.

Bu duygu, aynı gün Aslan dolunayı tarafından tekrarlanacak ve bu da kendinize olan güveninizi artıracaktır. Başladığınız noktadan çok uzakta olan dünyanın zirvesinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Aslan dolunayı sizi gücünüzü geri almaya ve iş yerinde ezmeye zorlar.

3 Şubat’ta Merkür retrosunun sona ermesi, son birkaç haftadır iş yerinde devam eden tüm sorunları çözmenize izin veriyor. Geleceğinizden emin olmanıza rağmen, kariyerinizde yukarı doğru ilerlemenize yardımcı olabilir. Kursta kalın ve önümüzdeki ay boyunca herhangi bir kişisel sorun üzerinde çalışabilir ve muazzam başarı seviyelerine ulaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.