Aslan Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Aslan burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta maceraya hazırsınız. Ama aşırıya kaçma konusunda dikkatli ol Leo, yoksa saymaya devam edeceksin.

Hafta 9 Ocak Pazar günü, güneş Oğlak burcunda, sağlık ve esenlik evinizde, macera evinizde Yay burcunda Mars’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Leo, bugün dağdan aşağı kayak yapmak veya buzdolabını merdivenlerden aşağı indirmeye çalışmak gibi bazı fiziksel aktiviteler yapıyor olabilirsin. Bugün aşırıya kaçmak sizin için oldukça kolay. Bugün çok fazla şey almaktan kaçının, yoksa yarın bir buz torbasıyla kanepede sıkışıp kalırsınız.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, yatırımlarınız ve pasif gelir kaynaklarınız olan Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün, daha kolay para kazanmanın bir yolunu duyabilirsiniz. Bunun güvenilir bir kaynaktan gelmesi mümkündür – varlıklı amcanız gibi. Ya da tesadüfen tıkladığınız rastgele bir YouTube videosundan geliyor olabilir. Şimdi ateşlendiniz ve gitmeye hazırsınız. Ancak tüm poker fişlerinizi kediye atmadan önce araştırmanızı yaptığınızdan emin olun.


Aslan Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Samimiyet sorunları bu hafta, özellikle de on birinci haftasında su yüzüne çıkabilir ve hassasiyetlerinizi yansıtmak ve bunlarla başa çıkmak için sizi ultra-olumlu dış görünüşünüzün arkasına saklanmaya zorlayabilir. Bu hafta açılma ve kırılganlık konusunda rahat olma konusunda bir derste olduğunuzdan, korkunuz karşısında sinizme kapılmamaya çalışın. Doğanız gereği cömert ve çalışkansınız, bu nedenle, doğal olarak, insanları dünyevi pişirme, temizlik, çeşitli şekillerde düzene sokmalarına yardımcı olma yoluyla beslemekte rahatlık buluyorsunuz. Bununla birlikte, bu haftaki göreviniz, başkalarına koşulsuz inancınızı koymak ve özellikle 8 Ocak’ta Oğlak burcundaki güneş-Venüs kavuşumu sırasında, en yakınınızın ve en sevdiklerinizin ilişkilerinizdeki ağır işleri yapmasına izin verirken parmağınızı bile kıpırdatmamaktır. Verdiğiniz kadar zarif bir şekilde alabilir misiniz? Deneyin ve görün. Başkalarının liderliği almasına izin vermek Venüs’ün Yıldız Noktası (8 Ocak’ta da) ve Merkür’ün 14 Ocak’ta Kova’da başlayacak olan haritanızın ilişki sektöründe geriye doğru dönüşü sırasında zor olabilirken, büyümek için en derin arzularınıza hitap ediyorsunuz ve utancı serbest bırakın. Venüs ve Merkür gerilemesi sırasında bu haftayı değiştirmeye karar verin.


Aslan Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, profesyonel odaklı bir haftaya hazır ol!

9 Ocak Pazar günü Koç burcundaki ilk dördün profesyonel büyüme hayalleri kurarken, hafta tutkulu bir şekilde başlıyor. Ateşli Luna altında, mesleğinizi genişletmek, büyütmek ve keşfetmek için fırsatlar aramalısınız. Tutkulu ay tutulmasının ardından, profesyonel hayatınızı Neptün güneşe altmışlık, Mars’a kare açı yaptığında olduğu gibi görmekte bazı zorluklar olabilir. Altmışlık, sizi iş hayatınızı (tartışmalı olarak) daha iyiye dönüştürmeyi hayal etmeye teşvik ediyor! Ancak kare, özellikle çalışma ortamınızda kendinizi ifade edemiyorsanız, işteki yaratıcı yeteneğinizin gergin olacağını gösterir. Bir hobiye yatırım yapmakta ya da onu bir yan iş haline getirmekte zorlanabilirsiniz. Daha sonra, Merkür 12 Ocak Çarşamba ile 15 Ocak Cumartesi arasında geri giden Uranüs ile kare açı yapıyor. Sabit kare, kariyer sektörünüz, başarınız ve taahhüt sektörünüzle kamu statüsü arasındaki ilerleme eksikliğini yoğunlaştırıyor. Gerginliği artırmak için, Merkür gerilemesi 14 Ocak Cuma günü başlıyor. Gerileme boyunca, devam eden ortaklıklarınızı ve taahhütlerinizi büyük olasılıkla yeniden gözden geçireceksiniz.


Aslan Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yakın biri sizden sır saklıyor ve bunu Pazartesi veya Salı günü çözmeye çalışmanız gerekiyor. Büyük olasılıkla senin tatlın değil, ama kimseyi dışlama. Hafta ortasına kadar patlamalı ve o zaman çevrenizde dolaşacak olan manik enerjinin tadını çıkarmanıza izin vermelidir. Buluşmalar delicesine eğlenceli olacak ve size önceki tüm tuhaflıkları unutturan biriyle tanışabilirsiniz. Bu hafta sonu ne istediğinizi kesin olarak bileceksiniz ve hemen ona doğru ilerlemeye başlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.