Aslan Burç Yorumları 28 Ocak 2022

Aslan burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Ocak 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, özgürlüğü seven Yay burcunda ve tutkulu beşinci aşk evinizde sona ermeden önce, Luna, seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki geniş Jüpiter ile yüzleşecek. Bu zamanda alışverişlerinize ekstra dikkat edin, Leo. Kalbinizin arzuları yaşamdan daha büyük hissedebilir, ancak pervasızca tutkularınıza teslim olmak, dengeli kalmazsanız, işleri birden fazla şekilde karmaşıklaştırabilir. Anlamı: Gerekli sınırları belirleyin ve gerekirse enerjinizi koruyun. Bu, iyi vakit geçiremeyeceğiniz anlamına gelmez. Aksine, anahtar topraklanmış kalmaktır.


28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal çevrenizden daha büyük bir şeyle uğraşın. Henüz ihtiyaç duymadığınız bir tür acımasız netlik alacak. Zor sorular sorun ve neyin sallandığını görün.


28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Günlük iş ve rutin sektörünüzde Merkür retrosu Plüton ile kavuşum yaptığında işteki gagalama düzenini bulmaya hazır olun. Leo, klasik bir Merkür retrosu kazası, iş yeriniz hakkında güç dinamikleri hakkında oldukça fazla bilgi sahibi olmanıza yol açabilir. Ayrıca, kayırmacılık veya profesyonel bir bakış açısıyla nasıl göründüğünüz gibi daha büyük bir gerçeği ima edebilir. Bir şey ortaya çıkarsa, sebep için duraklayın. Balzamik ay, gerileme sonrası harekete geçebilmeniz için sizi düşünmeye davet ediyor.


28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gevşek dudaklar gemileri batırır, bu yüzden bugün kime güvendiğinize dikkat edin. Kendine sakla.


28 Ocak 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu beşinci evinizden geçmeye devam ederken, gün boyunca gelişeceksiniz, tatlı Aslan. Özür dilemeden kendin olmak şu anda kolayca gelecek, ancak herkes senin büyük kişiliğinle uğraşacak havasında olmayacak. Luna'nın Neptün'e sert açı yaptığı bu öğleden sonra çevrenizdeki insanların güç mücadelelerine veya kıskançlıklarına dikkat edin. Başınızı dik tutun, ancak kendinizi yalnız kalmayı tercih eden insanlara itmeyin. Gün sona ererken, ilham hemen şimdi kolayca geleceğinden, yaratıcı bir çıkış noktası benimsemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.