Aslan Burç Yorumları 26 Ocak 2022

Aslan burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 26 Ocak 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İçeri girerken acele etme, Leo. Ay – kapalı onikinci evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin göksel yöneticisi – dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla için için yanan Akrep’ten geçiş yapacak. Yani, şu anda derin bir iç gözlem içinde olma ihtimaliniz var. Tek, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın Jüpiter’le üçgen açı – aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi – sizi daha fazla öz-sevgi pratiği yapmaya ve gerekirse enerjinizi yeniden doldurmaya teşvik eder. Halihazırda eşleşmiş olsanız bile, içe doğru gitmeniz için yönlendiriliyorsunuz.


26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün harika bir yerdesiniz ve duygular kesinlikle her zamanki pozitif hislerinizden daha yoğun. Etrafta koşmak ve bağırmak istiyorsun, ama kendini tut. Herkesi korkutacaksın.


26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda sırada ne var, Leo? Bugün, Oğlak burcundaki Merkür retrosu, iki çalışma sektörünüzü hizalayan Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile üçgen açı yapıyor. Cıva retrogradının işinizde bir karışıklığa neden olmasıyla, herhangi bir iletişim biçiminde (örneğin, iş arkadaşlarınızla sohbet etmek, yanlış e-postayı almak) bazı değerli bilgiler çatlaklardan sızmış olabilir. Sonuç olarak, kariyer yolunuzu yeni bir yöne yönlendirebilecek bilgilere özel olabilirsiniz. Bu nedenle, çevrimiçi veya çevrimdışı söylenenler, kariyeriniz için yapmayı seçtiğiniz şeyde önemli bir rol oynayabilir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinize bir iltifat kabul edin ve bugün kim olduğunuzla gurur duyun. Egoya git!


26 Ocak 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Evinizin çevresinde işler ağırlaştıysa, Akrep ayı ile şifa veren Neptün arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde bu öğleden sonra enerji yükselecek. Ev aleminizdeki iyi titreşimleri sorgulamamaya çalışın, alanınızda ve içinde yaşayan herkeste uyumun var olmasına izin verin. Ay, Plüton ve Merkür’ün faydalı yönlerine girerken, bu akşam biraz temizlik ve organizasyon yapmaya çalışın. Gün sona ererken ve ay güney ay düğümüne yaklaştıkça kendinizi biraz nostaljik hissedebilirsiniz, ancak bunun gelecek için heyecanınızı düşürmesine izin vermemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.