Aslan Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Aslan burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sevdiğin birinin biraz alana ihtiyacı var. En azından bir süre uçmalarına izin verin, yakında size geri dönüş yolunu bulacaklarını göreceksiniz. Değilse, o zaman olması gerekmediğini biliyorsun.


23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gününüz boyunca yön olmadan süzülün ve sadece bir süreliğine bir şeyler deneyimleyin.


23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kişisel bakım rutinlerinizi görmezden geliyorsanız, Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile yüzleşirken sezgileriniz şu anda darbe alacak. Bu titreşimler, romantik durumları okuma yeteneğinizi etkileyebilir, tatlı Aslan, Venüs kare açıyla ağırlığını koyarken. Flört dünyasında şansınızı denemek yerine, eski moda bir TLC ile zihniniz, bedeniniz ve ruhunuzla yeniden bağlantı kurmaya yemin edin. Kendinizi güzel bir masajla veya evde yüz bakımıyla şımartın ve yakında etrafınızdaki dünyayı dolaşan süptil enerjilerle uyum içinde olacaksınız.


23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç hafta içinde, mesleki taahhütlerinizden emin olamamış olabilirsiniz. Leo, bunun nedeni Merkür gerilemesi olabilir, çünkü mevcut yükümlülükleri kendi yararına ayarlamaya çalışırken yeni yükümlülüklere girmekten çekiniyor olabilirsin. Merkür gerilemesi bugün Kova burcunda güneşle kavuşum yaptığından, Freudyen bir kayma şeklinde gelebilecek keskin bir atılım yaşayabilirsiniz. Bağlantı sırasında yanlışlıkla bir ortaklık, müşteri, meslektaş veya anlaşma ile ilgili bir şey alabilirsiniz. Gerçeğe hazır olmayabileceğiniz için atılım sarsıcı olabilir.


23 Ocak 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan Teraziniz ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden geçmeye devam ederek, odağınızı günlük çeşitli ve bire bir etkileşimlerinizi çevreleyen temalara kaydırıyor. Leo, özünde çapkınsın. Ama Ay’ın göksel hükümdarı Venüs, sorumlu altıncı günlük rutin eviniz aracılığıyla zaten geri hareket halindeyken, bu romantik karşılaşma işyerinde veya belki de düzenli olarak etkileşimde bulunduğunuz biriyle olabilir. Ayın, yüksek öğrenimle ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki yolculuğunun ortasında, yaralı şifacı Chiron’un tam karşısında oturacağını unutmayın. Aklını Yeni fikirlere açık tut; kendini şaşırtacaksın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.