Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Şubat 2022

Aslan burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Şubat, parlak lider güneşinin havadar Kova ile eşleştirilmesiyle başlar, bu yüzden şüphesiz kendini gergin ve asi hissedeceksin. Bekarsanız, kendilerini ifade etmekten korkmayan ve içlerindeki ucube bayrağının uçmasına izin veren insanlardan etkileneceksiniz. Adanmış Aslanlar, özgürlük şimdi size çok iyi görünüyor. Eğer yoldan çıkacaksan, sonuçlarını düşün.

Zihinsel olarak çevik Merkür’ün hırslı Oğlak ile eşleştiğinde doğrudan hareket ettiği 3 Şubat’ı sabırsızlıkla bekliyor olacaksınız ve sonunda işleri yoluna koyabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaktan hoşlanmıyorsunuz, son birkaç haftadır tam olarak böyle hissediyorsunuz.

On birincide, üretken Oğlak burcundaki Merkür-Plüton kavuşumu ortaya çıkar ve size ciddi bir öz analiz yapma şansı verir. Bir terapiste veya çift danışmanına ziyaretler de şimdi faydalıdır, ancak bu anlayışlı geçiş sırasında kendi romantik takılmalarınızı anlayabilir ve sorunlarınızı zamanın yüzde 99’unda çözebilirsiniz.

Yıldızlar, 14 Şubat’ta eğlence dolu bir Sevgililer Günü geçirmenize yardımcı olmak için sıralanıyor, ancak iki gün sonra tiyatro burcunuzdaki dolunay, yolunuza çok fazla drama getiriyor. İlgi odağı olmayı seviyorsun Leo, ama bu yoğun ay tutulması biraz fazla olabilir – senin için bile.


Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Sevgililer Günü’ne yaklaştıkça, Juno 1 Şubat’ta Kova burcuna geçtiğinde sizin için gerçekten aşk havada uçuşuyor. Bir eş arıyorsunuz ve şu anda çıktığınız kişi sonunda yürüdüğünüz kişi olabilir. koridordan aşağı. Yine de baskı yok!

Bu, eski sevgililerinize (*yan göz*) mesaj atmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelir. Merkür üçüncüye doğru ilerlediğinde, bahaneleri bırakın ve onları engelleyin. En iyi randevu geceniz, Merkür’ün Sevgililer Günü’nde Kova’ya girdiği ve ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımanız için sizi cesaretlendirdiği zamandır.

Ancak, ilk randevunuza çıkmak üzereyseniz, 16 Şubat’ta burcunuzda dolunay olduğunda bunu planlayın. Sevgililer Günü’nün baskısı olmadan iyi bir ilk izlenim bırakmak için harika bir gece. Sevgilini etkilemek için karşı konulmaz çekiciliğini kullan Leo.

Randevunuzla henüz ciddileşmediyseniz, güneş on sekizinde Balık burcuna girdiğinde başka bir fırsatınız olacak. Önümüzdeki dört hafta, ilişkinizde sizi daha da yakınlaştıracak büyük değişiklikler getirebilir. Uzun sürebilecek bir aşka düşmek kolaydır.


Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Üretken ve Verimli

Bu, ufukta ilerleme işaretleri olan, canlandırıcı bir ay olacak gibi görünüyor, Leo. Her şey, 3 Şubat’ta iş ve yaşam tarzı sektörünüzde Merkür’ün doğrudan dönmesiyle başlıyor. Bu, önümüzdeki haftalarda oldukça büyük bir fark yaratabilir, çünkü askıya alınması gereken planlar ve projeler artık çözülmeye ve yeniden harekete geçmeye başlayabilir.

İlişkilendirme sektörünüze yapılan vurgu, birlikteliği ve ekip çalışmasını teşvik eder, bu, istediğiniz hayatı şekillendirmek için eşinizle daha yakından çalışmak veya bir grupla işbirliği yapmak anlamına gelse de. Bu ay sayılarda güç var.

Ayrıca işte veya çeşitli görev ve projelerle çok meşgul görünüyorsunuz. Dinamik Mars, Oğlak burcundan güç alıyor, bu nedenle enerji seviyeniz yüksek olabilir ve organizasyon becerileriniz çok ön planda olabilir. Bu sizin için verimli bir zaman olabilir gibi görünüyor.

Ayrıca son haftalarda ve aylarda harcadığınız çabanın sonucu olan yeni fırsatlar ve şanslı molalar da var. Birlikte işe girdiğinizi görebilecek biriyle verimli bir bağlantı kurabilirsiniz.

16’sında, dolunay döneminde sakin olun, çünkü duygular mantığın önüne geçebilir ve bazı aceleci kararlar verebilirsiniz. Dikkate muhtaç hissedebilirsiniz, bu da durumları bilinçsizce dramatize etmenize ve ortalığı karıştırmanıza neden olabilir. Artı tarafta, sosyal bir akşam veya etkinlikte gösterinin yıldızı olabilirsiniz.

Son olarak, 18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçişi, finans, iş dünyası ve derin duygusal bağlara dikkat çekiyor. Bu alanlarda olumlu değişim yaratmak için yapılması gerekenlerin çok farkında olacaksınız. İhtiyacın olan tek şey senin işe başlaman.


Aslan Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

16 Şubat’taki dolunay, dünyanın geri kalanının ilişkilerde adalet ve adalet konusundaki alışılmış endişenize uymasına yardımcı olabilecek ortaklıklar evinizde gerçekleşecek. Birlikte çalıştığınız insanlardan gelen bu canlandırıcı şefkat özellikle sizin için çok iyi olacak Leo ve tüm meslektaşlarınızla kolayca ilişki kurabilmeniz gerekir.

İnsanlar büyük olasılıkla, her zamankinden daha uygun bir şekilde fikirleri birbirlerine aktaracaklar, bu nedenle o gün de işbirliği kolaysa şaşırmayın. Başkalarıyla çalışmak her zaman size doğal gelmiyor, ancak bu ay işyerinde güzel ve sağlam bir uyum yaratıyor.

Daha sonra, yönetici gezegeniniz on sekizinde Balık burcuna geçtiğinde, hırslı bir enerji akışı sizi yıkayabilir ve dünyayı ele geçirebileceğinizi hissettirebilir. Bugün karşılaştığınız her şeye bir ilgi olacak, bu nedenle işinizle normalden daha fazla meşgulseniz şaşırmayın. Yapabildiğiniz kadar çok şey yapmak için bunu kesinlikle kendi yararınıza kullanın. Dün olanlar için endişelenmenin zamanı değil. Sadece şu anda önünüzde olana odaklanın ve elinizdeki işe bağlı kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.