Akrep Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak – 6 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta evde ilginç şeyler oluyor. Akrep, bir enerji değişimi var.

Hafta 30 Ocak Pazar günü Kova burcunda, yuva evinizde, ilişkiler evinizde Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, şimdi büyük bir adım atabilir, eşinizle birlikte hareket edebilir ve temizlik işlerini ayarlayabilirsiniz. Ya da belki çocuklarınızdan biri yuvadan ayrılıyor, kendi dairesine taşınıyor ve sizi boş bir odayla bırakıyor. Eh, çoğunlukla boş, çünkü hala yanlarında götürmek istemedikleri epeyce hatıra var. Bugün evde değişiklikler olabilir.

1 Şubat Pazartesi, Kova burcunda yeni bir ay meydana geliyor ve bu, su Kaplanı yılının başlangıcını işaret ediyor. Bu enerji değişiminde tahriş hissedebilirsiniz. İnsanlar daha kavgacı, inatçı ve hatta kaba görünüyor. Ama bu aynı zamanda sizin için birçok fırsatın olduğu bir yıl olacak çünkü insanlar bu kadar net görebildiğinizi dikkatsizce kaçırıyorlar. Evet, oynaklık var ama aynı zamanda hazine de olacak.


Akrep Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

31 Ocak’taki Kova yeni ayı, kendinizi çekirdek grubunuz içinde öne çıkarmak istiyor. Bununla birlikte, ilişkilerinizde başlangıçta amaçladığınızdan daha fazla güç mücadelesine neden olabilir ve başkaları tarafından geçersiz kılındığını ve görmezden gelindiğini hissedebilirsiniz. Akranlarınız duygularınızı anlamayabilir ve kararlarınız hakkında yargılar ifade edebilir, bu da ertesi gün asteroid Juno Kova’ya girdiğinde dramaya yol açabilir. Bu dengesizlikler, 4 Şubat’ta güneş ve Satürn Kova’da birleştiğinde saklanmak istemenize neden olabilir. Sevgili Akrep, görülmek için bir köstebek yuvasından bir dağ yapmanıza gerek yok. Duygularınızı verimli bir şekilde kanalize edin ve yaratıcı yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi başkalarının sizi anlamalarına yardımcı olmak için kullanın. Arzu ettiğiniz doğrulamayı elde etmek için, arkadaşlarınızla kutsal bir alan yaratmak ve hepinizin parçanızı söyleyip dinlemeniz için bir ay çemberine ev sahipliği yapmak gibi, amacınızı belirtmek için benzersiz yollar bulmaya çalışın. Kendinizi sakince ifade etme şansınız olmadan önce kaba olmayın. Dürüst olmak gerekirse, daha iğnelerinizi savuşturma ve duygularınızın sosyal çevrenizdeki herkes tarafından bilinmesine fırsat bile bulamadan değişimin gerçekleştiğini görebilirsiniz.


Akrep Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ocak ayı sona ererken, daha huzurlu bir Şubat’a yol açacak stresörler de bitiyor, Akrep.

30 Ocak Pazar günü Güneş Kova burcundaki Uranüs Boğa burcundayken, iş-yaşam programınızı dengeleme çağrısı yaklaşıyor. Kare, hayatınızın tüm alanlarındaki yükümlülüklerinizi yerine getirmek için taahhütlerinizi değiştirmeniz veya ayarlamanız gerektiğini gösteriyor. 1 Şubat Salı günü Kova burcundaki hilalin altında bunu yapmaya niyet etmek daha kolay olabilir. Yenilikçi ay tutulması özel hayatınızda yeni bir döngü açarak zihninizi ve kalbinizi evinize geri çağırıyor. Evden çalışmaya başlamak veya evinizden bir yan iş yapmak için mükemmel bir ay döngüsü olabilir! Bu döngüyü, aile dinamiklerinizi düzeltmek veya fiziksel projeler üzerinde çalışmak gibi ev projelerini yürütmek için kullanabilirsiniz. Yeni ay, benzersiz fikirler ve özgün bir varlıkla kariyer yolunuzda görünmeye başlamanız için bir teşvik olabilir. Profesyonel kabuğunuzdan çıkma zamanı! 3 Şubat Perşembe günü Oğlak burcuna direkt Merkür istasyonlarının ardından planlarınızı sağlamlaştırmanız daha kolay olacak.


Akrep Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Klişenin dediği gibi, Pazartesi günü çalışmak sıkıcıdır. Yine de, sizi aşırıya götürmesine izin vermeyin, çünkü önümüzdeki birkaç gün içinde işler gerçekten bir araya gelmeye başlar. Bir çıkış stratejisi, hatta aradığınızı işte (veya başka bir yerde) elde etmek için yeni bir yol planlayabilmelisiniz. Büyük olasılıkla, hafta sonu boyunca işleri düşük anahtarda tutmak veya en azından diğer insanların sosyal olarak ağır işleri yapmasına izin vermek isteyeceksiniz. Pazar günü kesinlikle mükemmel olacak ve harika bir ilhamla karşılaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.