Akrep Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birkaç kelimeyi değiştirmek her şeyi değiştirir. Akrep, gücünü buluyorsun.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin iletişim evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Başkalarıyla ve özellikle kendinizle nasıl iletişim kurduğunuz, istediğiniz her şeyi elde etmenin anahtarıdır. Hedeflerinizle aranızda çok fazla boşluk var gibi görünüyorsa, kelime dağarcığınızı değiştirin. Plüton, somut bir şeyi ortadan kaldırarak bir hayatı dönüştürür, bu yüzden şimdi yenilgiyi kabul eden düşünceyi ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Akrep, gerçeğe değer veriyorsun. Kendinize karşı dürüst olun ve ardından eşiniz, aileniz ve arkadaşlarınızla radikal bir dürüstlük düşünün. Ufukta bir atılım olabilir.

17 Ocak Pazartesi günü ulaşım evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs retrosu, aile evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e yarı sextil yapıyor. Bugün biraz araba sorununuz olabilir, ancak aileden biri kurtarmaya gelir. Ya da belki bir aile üyesini havaalanına teslim ediyorsunuz. A noktasından B noktasına gitmeye odaklandınız. Akrep, bu, aracınızı yeni ehliyet almış çocuğunuza devrettiğiniz gün olabilir. Artık yeni bir araba veya kamyon almaya hazırsınız.


Akrep Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Evde büyük bir çılgınlık yaşanıyor. Eve giren veya çıkan bir oda arkadaşı ya da ev sahibinden büyük bir haber olabilir, ama her ne ise, onunla doğrudan yüzleşmelisiniz. Çarşamba günü hayat tuhaf bir hal alıyor ve bu, aktivitelerinizi çok daha ilginç ve eğlenceli hale getiriyor! Bu hafta sonu, özellikle sevgiliniz veya yakın arkadaşlarınızla çatışmalara dikkat edin, çünkü kimse fark etmeden çirkinleşebilir. Pazar gününe kadar sürerse, sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.