Akrep Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta menüde romantizm ve samimiyet var. Akrep, biraz akşam keyfi bulabilirsin.

9 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda, planlama evinizde, harcama evinizde Mars’a Yay burcunda yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Bu, bazı istemeden harcamalara neden olabilecek zorlu bir özelliktir. Belki de “harcama yok” bir ay geçiriyordunuz ve şimdi gerçekten bir şeye ihtiyacınız olduğunu görüyorsunuz. Muhtemelen o kadar iyi bir anlaşma var ki, nasıl karşı koyacağınızı bilmiyorsunuz. Ancak bu rahatsız edici enerjinin temizlenmesi için bir veya iki gün beklemek daha iyi olabilir.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, romantik evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Akrep, bugün sihirli bir şekilde romantik bir gün olabilir – mum ışığında bir akşam yemeği, kanepeye kıvrılma ve sevgilinizle samimi bir yastık sohbeti yapabilmeniz için erken dönmeyi içerir. İlk randevunuz varsa, bu kişiyi oldukça çekici bulabilirsiniz ve o size aşıktır.


Akrep Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Ocak’ta Venüs Yıldız Noktası meydana geldiğinde, ana yola çıkmak ve alışılmışın dışında çözümleri düşünmek için acil bir çağrı var. Bu enerji haritanızın üçüncü evinde olduğundan, önemsediğiniz insanların farklı olduklarını ifade ettiklerini görebilirsiniz. deneyimler ve gerçeklik durumları. Bazı insanlar bazı sinir bozucu olayları inkar edebilirken, diğerleri dünyanın gerçeğine tamamen uyanmış ve farkındalık yaratmaya ve onu daha iyi bir yer haline getirmeye hazır olabilir. 11 Ocak’ta Yay burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, topluluk fırsatlarını açan ve başkalarına erişim için çeşitli platformlar aracılığıyla bağlantı kurmaları için alan sağlayan evrensel bir uyandırma çağrısına bağlantı vardır. Bu, sizi doğru yola yönlendirebilecek derin hislere sahip olduğunuz biriyle iletişim kurmanızı sağlayabilir. Kendini bu çabaya adadığın sürece, bu kişiyle uzun yıllar birlikte büyüyeceksin. Bu nedenle, onları takdir etmeli ve karşılığında onlara en büyük saygı ve sevgiyi göstererek nezaketlerini onurlandırmalısınız.


Akrep Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak yoğun bir haftaya hazır mısın, Akrep?

Hafta 9 Ocak Pazar günü Koç burcunda ilk dördün ile başlıyor. Önümüzdeki hafta için görevde kalmanızı sağlamak için bu ateşli ay boyunca çalışma sektörünüzdeki hedeflerinize ve rutininize odaklanın. İlerleyen günlerde Neptün güneşe altmış açı yapacak ama Mars’la kare açı yapacak. Altmışlık, iletişim sektörünüzü yaratıcılık sektörünüze bağlar; bu, Mercurial tarzınızı rüya gibi, sanatsal bir akışla aşılamak için mükemmeldir. İş yerinde şiirsel, sanatsal veya daha yaratıcı bir tona sahip olabilirsiniz. Ancak meydan, yaratıcılık sektörünüzü finans ve değer sektörünüzle karşı karşıya getirdiği için hayal gücünüzün değerini görmeyi zorlaştırabilir. Kare, işte sanatsal yeteneklerinizden kazanabileceğiniz kadar kazanamadığınızı gösterebilir (bazen hobilerinizden para kazanmak zordur!). Ardından, Merkür geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başlar, bu da iş-yaşam dengenizi bozar ve bu da görevlendirmeyi zorlaştırır. Kare hafta sonuna kadar devam edecek ve Merkür 14 Ocak Cuma günü geri hareketine başlayacak.


Akrep Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Her şeyden üstün görünmeye önem veren türden biri olsalar bile, bu haftanın başlarında insanların sizi fark etmelerini sağlamakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Aşk bağlantıları kolay olacak. Çarşambadan Cumaya kadar biraz geri çekilecek ve arkadaşlarınızın yol göstermesine izin vereceksiniz. Bu şekilde çok daha kolay ve güvenli hissedeceksiniz. Hafta sonu, aklınıza gelebilecek en büyük, en çılgın projede ilerlemek için mükemmel bir zaman. Büyük düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.