Akrep Burç Yorumları 28 Ocak 2022

Akrep burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Ocak 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine değer verme, Akrep. Kim olduğunuzu ve masaya ne getirdiğinizi unutmayın. İster bekar olun, ister daha önce alınmış olun, ayın heyecan arayan Yay burcundan geçişi – istikrar arayan ikinci konfor, finans, benlik saygısı ve değer sistemleriniz aracılığıyla – şehvetli zevklerinizden her şeyi çevreleyen duygusal temalara daha fazla odaklanma sağlar. aşk bölümündeki geleneklerinize. Yakalayış? Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden geçen rüya gibi geçişinin ortasında genişleyen Jüpiter Balık burcunda eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Bu, gerçekte neyi temsil ettiğinize bakılmaksızın, gerçekçi olmayan bir fantezi veya bir aşk teklifi tarafından kolayca etkilenebileceğiniz anlamına gelir.


28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yaratıcı rezervlerinizi araştırmaktan ve bulduklarınızı göstermekten çekinmeyin. İnsanlar senin tuhaf olduğunu düşünebilir, ama bazıları senin doğru şekilde tuhaf olduğunu düşünecek ve önemli olan da bu.


28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri giden Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığından, iletişim çağrışımlar yapacak. Akrep, kavuşum sektörünüzde sadece iletişim değil, aynı zamanda yakın topluluklar içinde gerçekleşir. Bu nedenle, bugün işinizle ilgili şok edici bir gerçek beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Bir iş arkadaşı yanlışlıkla bir sırrın kaçmasına izin verebilir. Olmaması gereken bir şeye tanık olabilir veya kulak misafiri olabilirsiniz. Ortaya çıkan her şey, işinizle olan ilişkinizi potansiyel olarak değiştirebileceği için biraz dramatik olabilir. Karar vermek için Merkür gerilemesi bitene kadar beklemeye çalışın!


28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün sözsüz ipuçlarına dikkat edin – birisi tüm hikayeyi anlatmıyor olabilir.


28 Ocak 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Yay burcundaki yolculuğunu tamamlarken, bu sabah kendinden emin ve coşkulu hissetmelisin, küçük Akrep. Şüphesiz kendinizi hissedecek olsanız da, özellikle bu öğleden sonra, neyin önemli olduğuna dair bakış açınızı kaybetmediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Luna ve Neptün arasındaki kare, yolunuza ağır bir titreşim getirebilir ve bu da bir ego çarpmasına neden olabilir. Kendinizi kötü hissetseniz bile, duygusal harcamalardan kaçının ve olumlu olumlamalarla kendinizi toparlamaya çalışın. Neyse ki, bu vibe akşam geldiğinde dağılacak ve size işten sonra duygusal olarak sıfırlama ve rahatlama şansı verecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.