Akrep Burç Yorumları 26 Ocak 2022

Akrep burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Ocak 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sabit sularınız boyunca dönüştürücü yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla uyumlu bir üçgende şanslı Jüpiter ile buluşacak. Akrep, gözlerini özel birine dikmişsin ve arkana bakmıyorsun. Bu, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki ay sekstiling santrali Plüton ile şu anda özellikle önemlidir. Telepatik olarak iletişim kurmuyorsanız, sosyal medya aracılığıyla belirli şarkı sözleri yayınlamak anlamına gelse bile, ince ipuçlarını ve ipuçlarını bırakıyor olabilirsiniz.


26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başkalarına yardım etmek harika olabilir, ancak bazen kendiniz için bir şeyler yapmanız gerekir. Kış uykusuna yatmak isteseniz de, belki de yeni bir egzersiz rutininin zamanı gelmiştir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bugünden sonra profesyonel ilişkilerinizin ve yükümlülüklerinizin nereye gitmesini istediğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Oğlak burcunda geri giden Merkür, Boğa burcunda kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, kader iletişiminin gerçekleşmesi zorunludur. Değer tartışması, özellikle bir anlaşmadaki adil olmayan maddeler veya ilişkilerdeki yetki dengesizliği ile ilgili olarak bugün iş yerinde gündeme gelebilir. Bu nedenle, söylenen her şey, profesyonel bağlılığınız hakkındaki algınızı önemli ölçüde etkileyebilir. Merkür retrosu sonrası profesyonel taahhütleriniz dahilindeki sözleşmelerin şartlarını değiştirmek için bu bilgileri kullanabileceğiniz için bunu göz önünde bulundurun!


26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, huysuz bir iş arkadaşıyla en az direnç gösterilecek noktadır. İlerlemek.


26 Ocak 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah kendin için giyin, çünkü ay ve Neptün, egonuzu biraz kucaklamanız için sizi cesaretlendiren tatlı bir açıyı paylaşıyor. Bu arada Merkür, kaderin düğümleriyle bağlantılarını paylaşarak, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, geleceğiniz hakkında düşünmeniz için size ilham verir. Şu anda bir ilişkiniz varsa, ikinizin de aynı sayfada olduğundan emin olmak için şimdi eşinizle görüşmek için iyi bir zaman olabilir. Bu akşam sevgilinize çok fazla baskı uygulamamaya çalışın, aksi takdirde ay ve kuzey düğümü gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde geri tepebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.