Akrep Burç Yorumları 24 Ocak 2022

Akrep burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerin olduğu gibi yeterince keskin, bu yüzden onları ağırdan alma Akrep. Ayrıca, ister bekar, ister romantik olarak bağlı olun, geleneksel gezegen yöneticiniz Mars, her gün sesli üçüncü iletişim evinizden, düşünce sürecinizden ve yakın çevrenizden geçmez – geri giden Venüs'ün yanından bahsetmiyorum bile. Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey mi var? Bu yetersiz bir ifade. Her ne kadar Merkür gerilemesi de bu hafta Oğlak burcuna ve haritanızın bu bölgesine yeniden girecek olsa da, uzun süredir bekleyen bir konuşmayı tekrar gözden geçirmek üzere olduğunuzu söyleyebiliriz. Söylemen gerekeni söyle ama ses tonuna dikkat et.


24 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Cüzdan? Anahtarlar? Telefon? Hepsi bir anda yok oldu. Kesinlikle ihtiyacınız olan her şeyi kendinize bantlamalısınız. Unutkan olma eğiliminiz bir noktada gülünç hale gelecek.


24 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tonunuza dikkat edin, Akrep. Venüs retrosu, acil profesyonel bağlarınızı ve onlarla yapabileceğiniz konuşmaları yeniden yapılandırıyor. Buradan nereye gideceğinizden emin olamasanız da, Mars bugün Oğlak burcuna girerken size daha iyi bir yön duygusu verebilir. Mars geçişleri sırasında iddialı konuştuğunuzu görebilirsiniz. Diğerleri sizi kolayca dinleyebilir ve hatta ne söylerseniz onu takip edebilir. Bu nedenle, bu gücü dikkatli kullanın. Sesinde bir otorite var, bu yüzden onu akıllıca kullan. Agresif, kavgacı veya otoriter görünmemeye çalışın.


24 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal çevrenizdeki yapıştırıcı sizsiniz, bu yüzden herkesi tarafsız bir zeminde bir araya getirin.


24 Ocak 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Örtünün altında kalma arzusu bu sabah gerçek olacak, küçük Akrep, ama onlarla yüzleşmek istemiyorsun diye sorumluluklarını terk etmediğinden emin olmalısın. Neyse ki, yönetici gezegeniniz Mars, bir kez başladığınızda görevde kalmanıza yardımcı olabilir, ancak başlangıçta çalışmaya başlamak için kendinizi zorlamanız gerekebilir. Bu öğleden sonra Luna, güvensizlikleri veya değersizlik duygularını harekete geçirebilecek yoğun Pluto ile karşı karşıya geldiğinde, kendinizi rahat bırakın. Neyse ki, bu akşam ay burcunuza geçtiğinde, kendinize olan güveninizi yeniden tesis ettiğinizde, kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.