Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Şubat 2022

Akrep burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güç gezegeniniz Mars ve aşk tanrıçası Venüs bu ay ciddi düşünen Oğlak burcunun iddialı enerjisiyle bağlantılı olduğunda, romantik hedeflerinize ulaşmaya tamamen kararlısınız. Aşk hayatınızı daha iyi hale getirecek, aklınıza gelen en iddialı şey nedir? Evet, bu o, Akrep. Bunun için git.

8 Şubat’ta yoğun Mars ve eksantrik Uranüs arasındaki pozitif üçgen, onu elde etmek için tüm kuralları çiğnemeye istekliysen, aşkın nasıl olabileceğini gösteriyor. Ve en asi işaret siz olmasanız da, iyi bir meydan okumayı seviyorsunuz. Konfor bölgenizin dışında bir şeye (veya birine) gitmek, tam da bu yönün gerektirdiği şeydir.

On dördüncüsü Sevgililer Günü ve şans eseri asteroit Pallas aynı gün güçlü Koç ile güçlerini birleştiriyor. Son zamanlarda herhangi bir romantik durum hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bu transit tüm bu şüphelerinizi dinlendirmenize yardımcı olur. Ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz ve kendinizi veya motivasyonunuzu sorgulamak için hiçbir neden görmüyorsunuz. Ve eğer başka biri yaparsa, gerçekten umursamıyorsun.

23’teki gizemli Mars-Neptün bağlantısı, ayı bitirmek için bazı entrikalar getiriyor. Cinsel çekiciliğiniz inkar edilemez, ancak insanlar başka birçok nedenden dolayı size çekici geliyor. Nedenini tam olarak açıklayamıyorlarsa ne önemi var?!


Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

İyi bir sırrı seviyorsunuz, bu yüzden aşk hayatınız iyi gidiyorsa, Juno 1 Şubat’ta Kova burcuna geçtiğinde bunu kendinize saklayın. Kıskanç ve her şeye burnunu sokan aile üyeleri, ilişkiniz henüz çiçek açmadan sona erebilir. Şimdilik her şeyi gizli tut, Akrep.

Haftalarca süren iletişimsizlikten sonra, Merkür üçüncüye doğru gittiğinde nihayet dilinizi bağlamadan flört edebileceksiniz. Merkür 14 Şubat’ta Kova burcuna geçiyor, bu nedenle Sevgililer Günü’nü evinizde eşiniz veya bir kutu çikolata ile sıcacık geçirin. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, yakın bir aile üyesini ziyaret edin. Tam senin tipin olan birini tanıyor olabilirler.

On altıncı gündeki Aslan dolunayı sırasında yalnız kalmayacaksınız, bu da sizi romantik ilgi odağı haline getirecek. İster ilişkinizi halka duyuruyor olun, ister tatlılar DM’lerinize kayıyor ya da işte biriyle flört ediyor olun – uzun süre yalnız olmayacaksınız.

18 Şubat, güneşin Balık’a girdiği ayın en iyi tarihi gecesidir. Rüya gibi Balık, size bolca his verirken, yaratıcı ve tutkulu yönünüzü uyandırır. Bu, aşık olduğunuz kişiye nasıl hissettiğinizi söylemek ve kendinizi tepetaklak bırakmak için harika bir zaman.


Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Kazançlı Fırsatlar

Akrep, 3 Şubat’ta esnek Merkür iletişim sektörünüzde doğrudan dönerken, işler bu ay harika bir başlangıç ​​yapıyor. Yakında tüm silindirlere ateş edeceksiniz.

Güneş, dinlenmeye ve toparlanmaya, evinizi temizleyip güzelleştirmeye, sevdiklerinizle vakit geçirmeye önem vererek on sekizinci yaşına kadar ev ve aile sektörünüzdeki yolculuğuna devam ediyor. Bu aynı zamanda evinizde bulunan ve ekstra para getirebilecek teknoloji tabanlı bir işe başlama fırsatınız olabilir.

Konuşma ve düşünce sektörünüze yapılan vurgu, bazı heyecan verici fırsatları keşfetme şansı verir. Mevcut faaliyetlerinizi genişletmeye ve onları yeni bir düzeye taşımaya açık olacaksınız. Ve karşılaşmalar, birdenbire çok heyecanlanabileceğiniz teklifler getirebilir. İyi şeyler sana doğru geliyor.

Leo’daki dolunay, 16 Şubat’ta haritanızın en üst sektöründe yer alıyor ve sizi ilgi odağı haline getirebilir. İyi bir izlenim bırakmak istiyorsanız, kendinizi, becerilerinizi ve yeteneklerinizi tanıtmanın tam zamanı. Sadece çok tartışmalı bir şeyi tartışmaktan kaçınmaya çalışın.

Aynı gün, nefis Venüs, sizin için mükemmel görünen kazançlı bir anlaşma veya fırsatla çakışabilecek Oğlak burcundaki ateşli Mars ile aynı hizaya geliyor. Birine aşık olduğunuzu fark ederseniz, bu tutkulu yön, işlerin bundan sonra ciddileşebileceğini gösterir.

On yedinci ayın hoş bir yönü, birdenbire bir teklif veya fırsat getirebilir. Bu, heyecan verici bulduğunuz yenilikçi veya geniş kapsamlı fikirleri içeren özel bir şey olabilir.

Son olarak, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna ve yaratıcılık sektörünüze yaklaşırken, boş zaman ve romantizm önümüzdeki haftalarda çok canlandırıcı olacak gibi görünüyor. Bu, ilham perinizle ve bazı güzel şeyler yaratma yeteneğinizle temasa geçmek için bir fırsat.


Akrep Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şubat ayının başında işinize değil, kişisel konulara ve aşka odaklanın. Aile meseleleri, enerjinizin bir kısmını kariyerinizden alabilir çünkü kuluçkanızın size her zamankinden daha fazla ihtiyacı var, Akrep.

1 Şubat’taki yeni ay, haritanızın kişisel sektöründe bir takım tahribat yaratabilir ve bu da işleri profesyonelce sarsabilir. İşe ayak uydurmanın anahtarı, tüm sözleşmelerinizin ve anlaşmalarınızın yürürlükte olduğundan emin olmaktır. Müzakere etmeye çalıştığınız kişiler tarafından bazı geri dönüşler olabilir.

Meseleler sakinleşmeli ve meseleler ayın on altıncı ayındaki dolunayla çözülecek. Hatta yeni bir ittifak kurabilir ve ayın başlarında ortaya çıkan tüm kargaşanın bir sonucu olarak karlı bir anlaşma ile çekip gidebilirsiniz. Ve 18 Şubat’ta güneşin Balık burcuna geçişi size kolaylıkla ileriye doğru yüzmek için daha da fazla güç verir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.