Yengeç Yıllık Burç Yorumları 2022

Yengeç burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 2022 Yılı Yıllık Burç Yorumu

İnsanlar muhtemelen sana neden bu kadar huysuz olduğunu çok soruyorlar, değil mi?! Hızlı hareket eden, duygusal ay tarafından yönetildiğiniz için ruh haliniz gelgitler gibi inip çıkıyor ki bu utanılacak bir şey değil. Çok sezgisel, hassas bir ruhsun, Yengeç ve ayın ritmik döngülerine dikkat etmek, değişken ruh hallerini anlamana yardımcı olabilir. Örneğin, Ocak ortasındaki dolunay hassas burcunuza ev sahipliği yapıyor ve ev hayatınız ve ev içi sorunlarınız bu alanlarda güvenlik ihtiyacınızı vurguluyor. Aile dinamiğiniz veya iş/yaşam dengeniz şu anda kapalıysa, bunu gerçekten hissedeceksiniz.

Buna karşılık, burcunuzdaki yeni ay Haziran ayının sonunda (tesadüfen, doğum gününüzün başında) belirir ve size yepyeni bir bakış açısı sunar! Yaz aylarında gelişiyorsunuz ve bu yeni ayın altında niyet tohumları ekiyor (belki de gizlice) ve onları sulamayı ve önümüzdeki sıcak aylarda büyümelerini izlemeyi planlıyor olacaksınız. Şimdi sabırsızlıkla bekleyecek çok şey var. Kabuğunuzdan çıkın ve yakında yolunuza çıkacak olan güzel şeylerin tadını çıkarın.

Elbette, Haziran sonu ile Temmuz sonu arasındaki bir noktada, biraz kendi kendini beslemek için ideal bir zaman olan, dört gözle bekleyeceğiniz güneş dönüşünüz de var. Pek çok Yengeç gibi, benlik duygunuzu başkalarıyla ilgilenmekten elde edebilirsiniz, ancak şimdi kendinize bakmanın tam zamanı! Özel gününüzü bakımlı ve şık bir şekilde şımartarak kutlayın. Bir spa günü geçirmek veya evde dinlenmek – elbette ailenizle – bu gezegende bir yılı daha karşılamanın mükemmel bir yolu olacaktır.


Yengeç Burcu 2022 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Ev içi, geleneksel eğilimleriniz olan Yengeç ile, muhtemelen gerçek bir romantik olarak kategorize edilebilirsiniz. Aşık olmayı kesinlikle seviyorsunuz ve her şeyin yürümesi için kendinize yatırım yapacaksınız (ideal ilişkide olmasanız bile). Ancak yıl başladığında aşk tanrıçası Venüs çalışkan Oğlak burcunda geri harekettedir, bu nedenle aşk beklediğinizden daha büyük bir angarya olabilir. Bu, ilk seferde öğrenmeniz gereken derslerin size musallat olmak için geri gelebileceği bir zamandır. Zamanda geriye gidemezsiniz ve pişmanlık şimdi ne yazık ki güçlü bir duygudur.

Romantik Venüs, temmuz ortasından ağustos ortasına kadar birkaç hafta boyunca şefkatli, hassas burcunuzda zaman geçirdiğinde, ortaklığınızda daha kolay, daha sevgi dolu bir zaman geçirmeyi dört gözle bekleyebilirsiniz. Kanepede geçirilen geceler ve sahilde uzun yürüyüşler tercih ettiğiniz aktiviteler olsa da, sadece birlikte olmaktan gerçekten mutlusunuz.

Asteroit Juno, ilişkinizde ihtiyaçlarınızın karşılanmasıyla ilişkilidir, bu nedenle Juno’nun Nisan ayının sonundan yıl sonuna kadar duygusal akraba su burcu Balık’ta olduğunu söylemek çok önemlidir. Partnerinizin bu etki altında ihtiyaçlarınıza karşı ekstra duyarlı olmasına ve canınız yandığında şefkat ve empati göstermesine ihtiyacınız olacak. Romantizm listenizde üst sıralarda olacak ve ayaklarınızın yerden kesilmesi harika olacak! Ve eğer partneriniz sormak zorunda kalmadan nasıl hissettiğinizi sezgisel olarak hissedebiliyorsa bonus puanlar.


Yengeç Burcu 2022 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Asteroid Psyche, aşk denkleminizdeki ruh ve zihinle ilgilidir ve tüm yıl boyunca aşk hayatınız üzerinde ince ama önemli bir arka plan etkisine sahiptir. Psyche Ocak-Ağustos aylarını pratik dünya burcu Başak’ta geçirirken, hayatınızda olup bitenlere yardımcı olmaktan ve yardım etmekten korkmayan birini arıyorsunuz. Bekar bir ebeveynseniz, yüzde 100 sıçramaya ve çocuklara yardım etmeye istekli bir ortak arıyor olabilirsiniz. Ev tamiriyle ilgileniyorsanız, ideal eşiniz bir DIYer olabilir. Elbette, ellerinizi kirletmeye ve iyiliğinize karşılık vermeye hazırsınız, ancak bu kişi, onları uzun vadeli romantik malzeme olarak görmeden ve karşılık vermeden önce değerini kanıtlamak zorunda kalacak.

Aşkın ve romantizmin hükümdarı Romantik Venüs, Mayıs ayının büyük bir bölümünde ateşli Koç burcunda ve sizi kabuğunuzdan çıkıp bir şeyler yapmaya çağırıyor. Bu agresif enerji, sizi kışkırtan olmaya ve kendi aşk hayatınızın kontrolünü elinize almaya teşvik eder. Bu baskın rolde rahat olmayabilirsin, Yengeç, ama mesele bu. Son zamanlarda yaptığınız şey işe yarıyorsa, değiştirmeyin. Ancak işleri biraz renklendirmek isteyen Yengeçler için, bu ileriye doğru geçiş size ilk hareketi yapmak için ihtiyaç duyduğunuz güven desteğini verebilir.

Ekim ayının sonlarına doğru gizemli bir ay tutulması var – Akrep’i araştırırken yeni bir ay – sır saklamayı seven birini son derece merak ediyorsunuz. Sosyal medyada onlar hakkında hiçbir şey bulamamak merak uyandırmanın ötesinde. Merakınızı gidermek için elinizdeki tüm kaynakları kullanın. Ortaya çıkardığınız şey beklediğiniz gibi olabilir veya olmayabilir, ama en azından bileceksiniz.


Yengeç Burcu 2022 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Aşk tanrıçası Venüs de parayı yönetir ve en rahat yerleşimlerinden biri, Mayıs ayının sonundan itibaren mali açıdan yetenekli Boğa ile birkaç hafta boyunca eşleştiği zamandır. Para durumunuzla ilgili endişelerinizin çoğu, daha fazla para kazanmak veya sahip olduklarınızı daha iyi yönetmek için kaynakları ve bilgileri edindikçe şimdi dağılmaya başlayabilir. Servet biriktirmek için yavaş ve istikrarlı bir hızda çalışmak şimdi vurgulanıyor, Yengeç, bu yüzden sabır anahtar olacak.

Deneysel Uranüs ayrıca tüm yıl boyunca Boğa ile seyahat ediyor, bu da size bazı şeyleri finansal olarak biraz değiştirmenize izin veriyor. Yeni fikirlere sahip olmak ve bunlara temkinli yaklaşmak istemek arasında kaçınılmaz bir çatışma olacak ve bu da bazı iyi fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Yine de bu enerji bunun sorun olmadığını söylüyor. Bu yıl herhangi bir büyük finansal hamle yapmadan önce, onlarla rahat olmalısınız. Ardından, Ağustos ayının sonlarında, Uranüs yılın geri kalanında geriye gittiğinde seçimlerinizi gözden geçirme ve yeniden değerlendirme şansına sahip olursunuz. Hareketlerin işe yaradı mı yoksa daha önce daha mı iyiydin? Geri görüş 20/20’dir. Kötü yatırımlar konusunda kendinizi hırpalamayın, özellikle de muhtemelen kayıplarınızı telafi etmek için bolca zamanınız olduğu için.

Azimli, hırslı Satürn de bu yıl asi Kova ile çalışıyor, bu nedenle kutunun dışında düşündüğünüzde büyük başarılar elde edebilirsiniz. Hayal ettiğiniz planlar her zaman popüler olmayacak veya kabul edilmeyecek, ancak olduklarında onu parktan atıyorsunuz. Bu yıl benzersiz bakış açınızı, kimsenin yapamayacağı bir boşluğu doldurarak kullanabilirsiniz. Özgeçmişiniz kimsenin sahip olmadığı becerileri listelediğinde, yeni bir iş bulmak veya mevcut işinizde daha yükseğe tırmanmak zor olmayacaktır. Beceri grubunuz için bir iş unvanı zaten yoksa, bir tane oluşturun. Talep görüyorsun ve bunun için tazminat almalısın. Kendinizi kısa satmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.