Yengeç Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Yengeç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini tamamen açma konusunda rahat değilsen, ilişkindeki bir şeyin işe yaraması gerekiyor, Yengeç. Örneğin, ay bugün Kova’da pragmatik Satürn’e katılacak, paylaşılan kaynaklar, ruh-ruh bağlantıları ve enerjik alışverişlerden oluşan sekizinci evinizi ateşleyecek ve başka bir zihin, beden ve ruhla özgürce birleşme yeteneğinizi çevreleyen temaları vurgulayacak. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, inisiyatif alma konusunda kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz geçmiş deneyimlere de ışık tutacaktır. Bunu söyledikten sonra, bağlantınızı tamamen şımartmaktan sizi alıkoyan nedir? Mars ve Jüpiter arasındaki günümüzün pürüzsüz karesine dikkat edin. Kararında uyu.


7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hepsini aynı anda takip etmek için çok fazla ayrıntınız var, bu yüzden durum kontrolünüzden çıkmaya başlarsa kendinizi çok kötü hissetmeyin. Şimdilik dizginleri bırakın ve evrenin durumu kontrol etmesine izin verin.


7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Pluto arasında süregelen altmışlık açıyla, profesyonel taahhütlerinizde kendinizin veçhelerini paylaşmak daha kolay olabilir. Bununla birlikte, Mars’ın Jüpiter ile karesi, vizyonunuza yatırım yapmak için profesyonel olmayan taahhütlerinizi talep etme konusunda biraz gerginliğe işaret ediyor. Yengeç burcu, Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığında, iletişimsel bir atılım yaşayabilirsiniz. En yeni kare, beklentilerinizde gerçekçi olmadığınızı vurgulayabilir ve bu da işte başarılı olmak için vizyonunuzu yenilemenize izin verebilir! Ancak, bir meslektaşınız illüzyonunuzu paramparça ederse, bu kolayca kabul edilmeyebilir. Yaratıcı uzlaşmaya açık olun!


7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kötü niyetli bir yoruma duygusal tepki vermeyin. Ufaklığın üstüne çık.


7 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kabuğunuzun içinde rahatlama havasındasınız, Yengeç. Bugün sosyal açıdan yıpratıcı senaryolardan kaçınmayı hedefleyin ve bunun yerine ay, Kova burcunda ilerlerken güvenilir sırdaşlarla yakın, iyileştirici bağlantılara öncelik verin. Başka yerlerde, ateşli Mars, rüya gibi büyük Jüpiter ile kareler halindeyken, romantik hayatınızın fantezisi ile mevcut ortaklık hikayenizin gerçekliği arasında gerilimler oluşuyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.