Yengeç Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Yengeç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnançlarınız için kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Bugün aklınıza gelen her küçük çılgın fikri denemelisiniz. En az biri düşündüğünüzden çok daha iyi çalışmalı!


6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İç diyalog sağır edici hale geldiyse, onlarla yüz yüze konuşmanın zamanı gelmiştir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün dünyanızdaki samimi olana çevirin, Yengeç. Ay, hem bağ kuran Venüs hem de şifalı Plüton ile birleşerek, gerçekliği kontrol eden Oğlak burcunuzun zıt burcunda ilerler. Bu duygusal açıdan güçlü eşleştirme, ilişki cephesinde kucaklanması gereken değişiklikleri dürüstçe ayarlamanıza yardımcı olur. Her şeyi barebone gerçeğine kadar soymanıza yardımcı olacak ham konuşmalar bekleyin!


6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kedi dilini mi tuttu Yengeç? Sen değilsin; bu kozmos. Yine de kesin olan bir şey var: Bugünün baharatlı Mars-Pluto sekstilinin yoğunluğunu *gerçekten* inkar etmek mümkün değil. Bu, özellikle aşk hayatınız için önemlidir, çünkü hipnotik Plüton, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evlerin üzerinde gezinirken, cüretkar Mars, romantik beşinci tutku evinizi tutuşturmaya devam eder. Diyelim ki tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve peşinden gitmekten korkmuyorsunuz. Tezahürlerinizin çabukluğu sizi pekâlâ şaşırtabilir. Ayrıca Luna’nın ilişki sektörünüzde Venüs ve Pluto’ya yakın olması iş anlamına gelir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerinizde kendinizi ifade etmek, Mars altmışlık Pluto sayesinde kolayca gerçekleşir. Yengeç, sekstil sırasında biraz yaratıcılıkla profesyonellik dışı ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı aşılamak daha kolay olabilir! Ancak, Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için herkesi gemiye almak farklı bir hikaye olabilir. Kare, almak için vermeniz gerekebileceğini gösterir. Rolünüzde başarabilecekleriniz konusunda yaratıcı bir şekilde hırslı olsanız da, süreçlerinizi iş arkadaşlarınız tarafından desteklenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle, herkesin niteliklerini karşılamak için yöntemlerinizi değiştirmeye açık olmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.