Yengeç Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Yengeç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kimi eziyorsun, Yengeç? Ay, tutkulu beşinci aşk evinizden, yaratıcı düşüncelere ve kendini ifade etmeye devam ederek, kalbinizin arzularından genel olarak aşk dilinize kadar her şeyi vurgulamaya devam ediyor. Bu sırada midenizde kelebekler uçuşuyor olabilir, ancak sizinle belirli bir kişi arasındaki kimyayı inkar etmek mümkün değil. Luna ayrıca macera, bilgelik ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyum içinde olacak ve sizi uzun süredir gecikmiş bir inanç sıçraması yapmaya teşvik edecek. Ay’ın Satürn’le karesi, sınırlama duygularını tetikleyebilir, bu nedenle odaklanmaya devam etmek önemlidir.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok sayıda sayı veya başka ayrıntı içeren herhangi bir şey yapmaktan kaçının. Şu anda büyük resimde çok daha iyisin. Eğer kaçıp oynayabilirsen, çok daha iyi.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcu, geri giden Venüs, Plüton ile kavuşumunu terk ederken, taahhütler sektörünüzde Merkür ile yeni bir döneme başlıyor. Merkür, devam eden yükümlülükleri iyileştirmek veya eşit derecede başarılı olabilecek yenilerini elde etmek için neler yapabileceğinizi beyin fırtınası yapmakla meşgul. Venüs geri harekette olduğundan, yeni taahhütler vermek yerine mevcut olanlara odaklanmak en iyisi olacaktır. Birlikte, Mercurial-Venüs etkisi taahhütlerinizi kendi yararınıza yeniden yapılandırmak için mükemmeldir. Her iki başarınız için neleri yenileyebileceğinizi görmek için iş arkadaşlarınızla, iş ortaklarınızla ve hatta müşterilerinizle konuşmayı düşünün!


29 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Azim, ustalaşması çok zor bir beceridir – ancak iyi bir ilerleme kaydediyorsunuz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Gökyüzünde sert bir t-kare oluşurken başkalarının şu anda ne düşündüğü hakkında endişelenme, küçük Yengeç. Bu titreşimler, özellikle yargılayıcı arkadaşlarınız, aileniz veya iş arkadaşlarınızla mücadele etmek zorunda kalırsanız, sizin için güvensizlik yaratma tehdidinde bulunur. Kendinizi sıcak bir karışıklık gibi hissetseniz bile, şu anda gerçek benliğinizi tamamen kucaklamaya söz verin. Gün biraz kafa karıştırıcı olsa da, en azından kimsenin sizi yıkacak güce sahip olmadığı gerçeğiyle gurur duyabilirsiniz. Akşam yaklaşırken, günün erken saatlerinden kalan gerilimi kanalize etmenize yardımcı olacak sanatsal bir çıkış noktası benimsemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.