Yengeç Burç Yorumları 28 Aralık 2021

Yengeç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Akrep’te yüzerken, aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden geçerken, kendinizi güvende, coşkulu ve elementiniz olan Yengeç’te hissetme şansınız var. Bu, özellikle aşk ilginiz için geçerlidir, ancak aynı şekilde, tüm bunların kovalamacası ve gizemiyle ilginizi çekmeden edemezsiniz. Koluna kadar birkaç kart mı tutuyorsun? Ay, Jüpiter’i eş zamanlı olarak birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla üçgen açı yapacak ve bu da yalnızca romantik duygularınızı vurgulayacaktır. Jüpiter bugün Balık burcuna ve macera dolu geniş dokuzuncu evinize girecek, bu yüzden bir inanç sıçraması yapmaya hazırlanın.


28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Manzaraya dalmak eğlencelidir, ancak yolu izleyin. Aklınızı sıcak, yeni şeyiniz, ne olursa olsun, başka bir şeye odaklanmaktan alıkoyan rüya gibi bir enerji sayesinde uzayda kayboldunuz.


28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaz başında hayatın nasıl hissettirdiğini hatırlıyor musunuz? Kariyerinizde yeni alanlar veya fırsatlar keşfediyor olabilirsiniz. İşinizi yapma şeklinizi değiştiren bir seminer veya öğretim anı olabilirdi. Hayat umut vericiydi ve kariyer olanaklarınız sonsuz görünüyordu. Yengeç, bu duygular ve fırsatlar şimdi geri gelmek üzere, Jüpiter tekrar Balık’ta! Şu andan itibaren, yeni bir şeyler öğrenmek için her fırsatı değerlendirerek kariyerinizde çok büyüyecek ve değişeceksiniz. Okula gitmeye hazır olun!


28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün insanların fikirlerine takılıp kalmayın – onların size zarar veremeyeceğini düşündükleri şeyler.


28 Aralık 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Merkür, Venüs ve Plüton ile kare açı yaparken, tatlı Yengeç, bu sabah ev yaşamınızdaki çatışmaların ya da romantik meselelerin mizacınızı düşürmesine izin vermeyin. Bu titreşimler, kişisel yaşamınızdaki her türlü sorunu gündeme getirebilir, ancak öğleden sonra geldiğinde ve Luna Akrep’e girdiğinde enerji temizlenecek olsa da. Sabah yakın bir arkadaşınızla veya önemli bir kişiyle tartıştıysanız, bu enerjiyi çatışmada oynadığınız herhangi bir rol için özür dilemek için kullanın. Bu akşamı evde yeniden şarj olmak için bir bahane olarak kullanın ve bu sabahki üzüntülerin zihninizde oyalanmasına izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.