Yengeç Burç Yorumları 23 Aralık 2021

Yengeç burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 23 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir ocak gözünün üzerinde bir böcek gibi zıplıyorsun ve bunların nereye varacağından emin değilsin. Gideceğiniz yer hakkında çok fazla endişelenmeyin. Sadece akışa devam edin ve sizi sadece hayalini kurduğunuz bir yere götürecektir.


23 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak'ın hayatınızdaki vurgusu olsa da, normalden biraz daha topraklanmış hissediyor olabilirsiniz, Yengeç. Dünyevi enerji taahhütler sektörünüzde yoğunlaşmıştır, profesyonel ortaklıklarınızı ve anlaşmalarınızı mantıklı ve sezgisel olarak düşünmek için mükemmeldir. Mesleki yükümlülüklerinize yaklaşırken, bunu “yalnızca iş” zihniyetiyle yapabilirsiniz. Oğlak burcunun enerjisi, sizi mümkün olan en iyi anlaşmayı aramaya teşvik eder, bu da, müreffeh olacağı kesin olan taahhütlere girebileceğiniz veya devam edebileceğiniz anlamına gelir. Her şey bu geçişlerle kısa vadeli ödül yerine uzun vadeli ödülle ilgili!


23 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda kendinizi dikkatlice izleyin – hiçbir şeyi fazla zorlamaktan kaçınmanız gerekir.


23 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç burcu, Aslan burcundaki ikinci evinizi ve topraklama yeteneğinizi harekete geçirdiğinden, bugün dengeli bir ruh halinde olacaksınız. Ne yazık ki, soğukkanlılığınız bulaşıcı olmayacak ve muhtemelen çevrenizdeki insanların zor zamanlar geçirdiğini göreceksiniz. Satürn ve Uranüs arasındaki kare, bazılarımızın en kötüsünü ortaya çıkarmakla tehdit ettiğinden, bazı arkadaşlarınızı veya sevdiklerinizi yıkıcı davranışlarda bulunurken izlemekte zorlanabilirsiniz. Başkalarının sorunlarını çözmenin sizin sorumluluğunuzda olmadığını hatırlamaya çalışın ve kişisel alanınıza saygı duymayan biriyle sınır koymak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.