Yengeç Burç Yorumları 16 Aralık 2021

Yengeç burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 16 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 16 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir adım geri atın ve kendinize hak ettiğiniz bir ara verin, Yengeç. Bu, elbette, ketlemelerle ilgili onikinci evinizdeki ay ile sorumlu altıncı evinizdeki Mars arasındaki günümüzün karşıtlığını göz önünde bulundurarak yapmaktan daha kolaydır. Başka bir deyişle, geri çekilmek veya belki birkaç şey üzerinde düşünmek için güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz, ancak harekete geçen Mars farklı olmak için yalvarırdı. Bekar veya önceden alınmış, bu, özellikle bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış hissediyorsanız, bazı beklenmedik ruh hali değişimlerini tetikleyebilir. Duruma daha fazla baskı eklemeye gerek yok.


16 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne yazık ki, inanılmaz empati ve süper duyarlılığınızın bir dezavantajı var – bazen üzülmeniz kolay ve diğerleri bunu biliyor. Bugün biri sizi kızdırmaya çalışırsa, içgüdülerinize güvenin ve uygun şekilde yanıt verin.


16 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yaptığınız her şeyi iki kez kontrol edin – gözden kaçan küçük ayrıntılar sizi yanıltacaktır.


16 Aralık 2021 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı, bu sabah Venüs ve Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve uyurken gerginliği ve duygusal yükü atmanıza yardımcı oluyor. Kendinizi dinlenmiş hissederek uyanmalısınız, ancak kendinizi yatağınızın rahatlığından çıkarmak zor olabilir. Bu öğleden sonra, Ay'ın geveze İkizler'e dönüştüğü bir zamanda zihniniz bir cevap alacak. Diğerleri sosyalleşme havasında olacakken, insan etkileşimi ve sosyal medya söz konusu olduğunda kendinize ayak uydurmanız gerekebilir. İç gözlem ve sessizlik için biraz zaman ayırmanız önemli olacağından, dikkatinizi arkadaşlarınıza ve ailenize çok fazla vermekten kaçının.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.