Yengeç Burç Yorumları 15 Aralık 2021

Yengeç burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 15 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzdan geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, geniş dokuzuncu inanç eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge yoluyla rüya gibi Neptün'e tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. Yengeç, bir inanç sıçraması yapıp yapmamayı düşünüyorsun çünkü sana karşı koyması gittikçe zorlaşan fırsatlar sunuluyor. Bu, özellikle bire bir bağlantılarınızın dinamiğini yoğunlaştırmaya devam ettiği için, Ay'ın güç merkezi Plüton'a olan üçgenini dikkate alırken önemlidir. Bekar veya alıngan, bu süre zarfında karmik karşılaşmalara eğilimlisiniz.


15 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kötü davranış tüm zamanların en yüksek seviyesinde, ancak henüz kimseye ebeveynlik yapmayın. Çalışanlarınız çocuk gibi davranıyor ve eğlenceli ya da eğlenceli bir şekilde değil. Gariplik bir an önce geçmeli.


15 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarıyla bağlantı kurmak bugün size en çok neşeyi getirecek, bu nedenle bir sohbet başlatın.


15 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu, sosyal çevrenizi yöneten haritanızın sektörünü aydınlatırken, arkadaşlarınız bugün destek için size dönecektir. Sen doğal bir şifacı ve besleyicisin, ancak başkalarına çok fazla enerji vermemen ve birazını kendine ayırmayı unutmaman önemli olacak. Sizin için aynı şeyi yapmayacak insanların karmaşasını çözmekten kaçının, özellikle de günün doğal akışını bozuyorsa. Bu gece ay, rüya gibi Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaşıyor ve ruhsal benliğinizle bağlantı kurmanızı istiyor. Bu titreşimleri fişten çekmek için bir bahane olarak kullanın, böylece bu rahatlatıcı titreşimlerden uzaklaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.