Yay Yıllık Burç Yorumları 2022

Yay burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yay burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 2022 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Ateş burcu olarak, muhteşem yöneticiniz olan şanslı, geniş Jüpiter’den etkilenen, dışa dönük, maceracı bir kişiliğiniz var. Jüpiter, yılın ilk bölümünde sezgisel su burcu Balık ile ortak olduğu için, bazen dikkatinizi dağıttığınız şeylerden uzaklaşma ve yoğun içsel çalışma yaparak değerli bilgiler edinme şansınız olur. Meditasyon yapmak ve sezginizi yeni seviyelere geliştirmek, bu derinden içe dönük ve ruhsal birlik hakkındadır.

Jüpiter, Temmuz ayının sonundan Kasım ayının sonlarına kadar (Koç’ta ve tekrar Balık’ta) geriye dönük bir döneme geçmeden önce, Mayıs ayında ateşli ve tutkulu Koç burcuna geçiyor ve size hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirmek ve değerlendirmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Yön değiştirmek artık kolay olmayacak, ancak zamanınız gelecek. Halihazırda sahip olduklarınız için şükrederken, bolluğunuzu artırma fırsatlarına odaklanın.

Her zaman olduğu gibi, güneş Kasım sonu ile Aralık sonu arasında burcunuzdan geçerek sizi heyecan verici dünya maceralarıyla ufkunuzu genişletmeye teşvik ediyor. Yapılacaklar listenizde henüz yer bulamadığınız neler var? Bu, her zaman gitmek istediğiniz bir yere doğum günü gezisi planlamanız ve bir düzine en yakın arkadaşınızı davet etmeniz için sizin yılınız! Hayat, ne yaptığınızla ilgilidir, ateşli Yay, öyleyse neden 2022’nin sonunu şimdiye kadarki en iyi zamanı geçirerek geçirmiyorsunuz! Büyük bir planlayıcı olmasanız da, hayatınızın bu seyahati için bir istisna yapmalısınız.


Yay Burcu 2022 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Güçlü Mars, yılın ilk üç haftasında maceracı burcunuzda ve aşk hayatınızı gerçekten mümkün olan şeyler için görmeye başlayacaksınız. Şu anda başarabileceklerinizin neredeyse hiçbir sınırı yok, sadece kendinize koyduğunuz sınırlar var. Romantik hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeye başladığınızda, sizi durdurmak son derece zor olacaktır. Bununla birlikte, şu anda en dürtüsel olduğunuz için, planlarınıza eşinizi de dahil ettiğinizden emin olun. Aşk maceralarınız sırasında sürekli karanlıkta değil, yanınızda olmasını istiyorsunuz.

Aşk tanrıçası Venüs, yazın başlangıcını gerçekten ısıtabilecek güçlü Koç burcuna Mayıs başında giriyor! Bu ateşli geçiş sırasında cinsel hayatınız cızırdamaya başlar, ancak biraz fazla hızlı hareket ettiğiniz için çok istekli olabilirsiniz. Ayın sonlarına doğru Venüs-Satürn altmışlığı sırasında, partnerinizden güvence ve tam bağlılık bekliyor olacaksınız ve karşılığında bunu vermeye hazırsınız. En güvenilir kişi değilseniz, bunu telafi etmek için iyi bir zaman.

Asteroit Juno, bağlılıklar ve taahhütlerle bağlantılıdır ve Nisan ayının sonunu yılın sonuna kadar hassas, nazik Balık burcunda geçirir. Şimdi partnerinizle derin bir bağ hissetmek istiyorsunuz ve işler ideal değilse, nasıl olmasını istediğinizi hayal ederek önemli zaman harcayabilirsiniz. Koşulsuz sevgi, bu transitin etkisi altında peşinde olduğunuz şeydir ve bu derin karmik bağlantıya ulaşmanıza yardımcı olacaksa, eşinizin kusurlarını normalden daha fazla görmezden gelmeye hazırsınız.


Yay Burcu 2022 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Yeni insanlarla (ve potansiyel aşk ilgileriyle) tanışmanın en sevdiğiniz yollarından biri, dünyayı dolaşmak ve yeni maceralar yaşamaktır. Çıkma söz konusu olduğunda en açık fikirli burçlardan birisiniz ve çoğu Yay burcunun belirli bir “tipi” yoktur. Seyahat maceralarınız (ve dolayısıyla aşk hayatınız) yılın üç Merkür gerileme dönemi nedeniyle altüst olabileceğinden, planlarınızı yaparken şu tarihleri ​​aklınızda bulundurun: 14 Ocak – 3 Şubat; 10 Mayıs – 3 Haziran; Bu altı haftalık döngüler, elektronik arızalara, uçuş gecikmelerine/iptallerine ve macerayı normalden çok daha az eğlenceli hale getirebilecek seyahatle ilgili diğer aksiliklere neden olabilir.

Ay duygularınızı yönlendirir ve Haziran ayının başında burcunuzda dolduğunda, son altı ayda aşk hayatınızın nasıl değiştiğini ve gelecekte nasıl gelişmek istediğinizi düşünme şansınız olur. Hızlı düşünen İkizler güneşinin şu anda etkisi sayesinde fikirlere boğulmuş olabilirsiniz, ancak bu ay, dikkatinizi bir süredir önünüzde olan uzun vadeli romantik hedeflere ulaşmaya odaklamanıza yardımcı olur.

Arzunun asteroiti Eros da Aralık ayının ortasından yılın sonuna kadar burcunuzdadır ve size birkaç hafta boyunca yoğun bir cinsel çekicilik yaşatır. Yaşama ve aşka olan coşkunuz bulaşıcıdır ve diğer insanlar (yatak odasının içinde ve dışında) etrafınızda olmak isterler. Seks şimdi gerçekten eğlenceli, ama bu bir oyun değil.


Yay Burcu 2022 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Kariyerinizle ve bir şeyleri gerçekleştirmenizle en çok ilişkilendirilen gezegen olan Satürn, bu yıl ilerici, yenilikçi Kova burcunda vakit geçiriyor ve bu, mevcut işinizden memnun değilseniz, size bir şeyleri değiştirme şansı vermeli. Parasal ödüllere çok fazla odaklanmadan gerçekten sevdiğiniz şeyi bulana kadar yeni şeyler denemenin zamanı geldi. Kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa katılmayı veya bu insani etki, Sag altında kâr amacı gütmeyen bir iş yapmayı düşünebilirsiniz, bu da kazancınızı azaltabilir, ancak genel olarak sizi daha mutlu edebilir.

Devrimci Uranüs, bu yıl boyunca muhafazakar Boğa ile zaman geçirmeye devam ediyor ve sizi oldukça hesaplanmış riskler almaya teşvik ediyor. Farklılaşmak ve çeşitlendirmek ürkütücü olabilir, ancak yatırım seçenekleri konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacak uzmanlar var. Bu yıl küresel ölçekte kaçınılmaz finansal sarsıntılar olacak ve bunları en iyi şekilde düşük riskli piyasa pozisyonlarında kalarak atlatabilirsiniz.

Genişleyen Jüpiter, yıla Balık burcunda başlar ve daha sonra Mayıs ortasında diğer spontane ateş burcu Koç burcuna geçerek liderlik niteliklerinizi ortaya çıkarır ve size hayatınızı şaşırtıcı şekillerde gerçekten değiştirebilecek bazı şimşek fikirleri verir. Artık tamamen keşfedilmemiş bir bölgeye atlamaya daha isteklisiniz ve yeni bir şeyler yapmanın yeni bir yolunu icat eden veya keşfeden ilk kişi olmaktan mutlusunuz. Bu, sizi iş yerindeki bir ekibe mükemmel bir katkı yapar, ancak elbette lider olmak isteyeceksiniz. Kasım ayının ortasında, servetinizi artıran iyi yatırımlara yol açabilecek bir Venüs-Jüpiter üçgeni arayışında olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.