Yay Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Yay burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta para enerjisinden faydalanabilirsiniz. Yay, refaha giden manevi yolu buluyorsunuz. Hafta 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, sihirli evinizde, para evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Para kristallerinizin tozunu alın (sitrin bu amaç için iyi bir seçimdir) veya para tütsünüzü çıkarın. Yay, hedef listenizi tutarken bir dua etmek veya Lakshmi'nin elinden sonsuz miktarda madeni para akan bir para onaylama videosunu oynatmak isteyebilirsiniz. Sonuçları hafta sonuna kadar görebilirsiniz. 7 Aralık Salı günü kendi burcunuzdaki Yay burcundaki Merkür, tarih ve atalarınızın evinde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Güveninizi artırmanın harika bir yolu, geçmişinizdeki başarıları hatırlamaktır. Geçirdiğiniz zor zamanları ve verdiğiniz doğru kararları bir düşünün. Ve sonra daha geriye uzanın ve zamanın başlangıcına kadar büyükanne ve büyükbabalara, büyük büyükanne ve büyükbabalara ve atalarınıza yeniden bağlanın. Yay, sana yardım eden bir dizi insan var.

Yay Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Değerinizi biliyorsunuz ve özellikle romantik ilişkiler söz konusu olduğunda buna göre davranılmanız önemlidir. Ay, Oğlak burcunda haftanın ilk bölümünde seyahat ederken, hak ettiğiniz ilgiyi ve sevgiyi görüp görmediğinize dikkat etmek isteyeceksiniz. Aşkınız veya en son romantik fetihiniz hedefi karşılayamıyorsa, özellikle ayın dönüştürücü Plüton'a uyum sağladığı altıncı ayda, yürümek için bir fırsat olarak değerlendirmelisiniz. Herkese ve her şeye göğüs germeye hazır, tutkulu bir insan olsanız da, sekizinde, gözünüzü atmosferden ayırmamak isteyeceksiniz. Savaş gezegeni Mars, yönetici gezegeniniz Jüpiter'e sert bir kare oluşturacak ve bu da yolunuza biraz drama getirebilir. Özellikle o özel kişi tarafından kendinizi güvensiz veya değersiz hissediyorsanız, kolayca tetiklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorunları geçmiş ilişkilerden potansiyel olanlara yansıtmaktan kaçının ve bu günden oldukça zarar görmemiş olarak çıkmalısınız. Cuma gecesini sosyal etkileşimden ayırın ve bunun yerine kendinizi şımartmak için evde kalın. Balık ayı, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirerek, alçakgönüllülük yapmak ve ruhunuzu beslemek için mükemmel bir zaman olacak.

Yay Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Gizli yeteneklerinizden yararlanmak, profesyonel yaşamınızı kökten iyileştirebilir, Yay. Bunu denemek için mükemmel bir hafta olarak kabul edin! Mars, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzü finans ve değer sektörünüze uyumlu bir şekilde bağlayan 5 ila 7 Aralık Salı günleri arasında Pazar gününden Plüton'a seksen yapacak. Birlikte, her iki gezegen de gücünüzü harekete geçirmek için çalışır. Biraz para kazanmak için ani bir dürtü hissedebilirsiniz. Rekabetçi altmışlık, muhtemelen paranızı daha fazla kontrol altına alma ve işte hak ettiğiniz şeyin peşinden gitme şeklinde, daha önce olduğundan daha iyisini yapmanız için sizi teşvik eder. Ayrıca, ister ek iş alıyor olsun, ister mevcut maaş skalanız üzerinde pazarlık yapıyor olsun, maaşınız konusunda özellikle agresif hissedebilirsiniz! Ancak, Mars haftanın çoğunda Jüpiter ile kare açı yaptığı için yolda bir tümseğe çarpmanız kaçınılmaz. Kare başarıyı gösterir, ancak deneme yanılma olmadan olmaz. Finansal odaklı konuşmalarınız olduğunda tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meslektaşlar ve müşterilerle hem iddialı hem de olumlu bir şekilde çalışmayı deneyin. Profesyonel konuşmalarınızda gezinirken eski “bal ile sirkeden daha fazla sinek yakalarsınız” sözünü aklınızda tutun.

Yay Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çarşamba öğleden sonraya kadar yüzünüzde bir gülümseme tutacak iyi şanslar sayesinde bu haftanın başlarında kendinizi harika hissedeceksiniz. Dengeyi koruyun ve daha sonra çok hızlı hareket etmediğinizden emin olun çünkü dünyanın enerjisi gerçekten sizi (ve diğer herkesi) hızlanmaktan alıkoyacaktır. Hafta sonu bir dizi arkadaşınızın size cevap veya tavsiye için gelmesini bekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.