Yay Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık – 2 Ocak Haftası)

Yay burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası neler bekliyor? Yay burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Yay, her zaman yeni fikirlere açıksın.

Hafta 26 Aralık Pazar günü, Merkür’ün Oğlak burcunda, para evinizde, vakıflar evinizde Balık’ta Neptün’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Getirdiğiniz para miktarı, özellikle erken yaşta oluşturduğunuz inançlara bağlıdır. Üst sınırınıza ulaşmaya devam ederseniz, bir atılım gereklidir. Bu, para ve kazanç potansiyeli hakkındaki fikirlerinizi incelemek için iyi bir gün. Yay burcu, sınırlamaları kaldırabilirsiniz.

28 Aralık Salı günü kendi burcunuzda ve güven evinizdeki Mars, iş evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. İşinizde konfor alanınızın dışında kalan, ancak ilerlemeniz için ihtiyaç duyduğunuz zorluğu ve görünürlüğü sağlayan bir fırsat olabilir. Bu, eğilmek ve patronunuza dizginleri alacağınızı bildirmek için iyi bir zaman. Yay burcu, patronunuzu bu fikir üzerine satmanız gerekebilir, ancak buna değer.


Yay Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

27 Aralık’ta Terazi ayı, şu anda burcunuzda bulunan Mars ile faydalı bir bağlantı paylaştığından, kendinizi oldukça motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size rekabet avantajı sağlayacaktır, bu nedenle aşık olduğunuz kişinin birkaç potansiyel eşiyle hokkabazlık yaptığını düşünüyorsanız, şimdi harekete geçmenin ve bir izlenim bırakmanın tam zamanı. Ateşin üzerinde kimsenin ayağını tutmamaya çalış; Kendi değerinizi sergilemeye karşı başkalarına onu görmeleri için baskı yapmaya dayanıyorsa, kendiniz ve bu senaryonun sonucu hakkında daha iyi hissedeceksiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, yirmi sekizinci ayda Balık burcuna geri dönerek şefkatli yönünüzü ortaya çıkarır. Verecek çok sevgisi olan kocaman bir kalbiniz varmış gibi hissedeceksiniz, ancak bunu sizi tam olarak takdir etmeyen birine harcamadığınızdan emin olun.

Ay burcunuzda kamp kuracağından, 31 Aralık’ta topun düşmesini beklerken moraliniz yüksek olacak! Güveniniz, enerji seviyeleriniz ve cazibeniz, katıldığınız herhangi bir toplantıda sizi kolayca ilgi odağı haline getirecek olan bu ay yerleşiminden büyük bir destek alacak. Yeni yıl yaklaşırken sevişecek bir ortak bulmak çocuk oyuncağı olmalı; sadece tekrar tanışmak istediğiniz biriyle karşılaşırsanız bilgi alışverişi yapmayı unutmayın!


Yay Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay, 2021’de yeni bir başlangıç ​​yapabilmek için eski profesyonel meseleleri tamamlamanın zamanı geldi!

Satürn ve geri giden Uranüs arasındaki üçüncü ve son kare, hafta boyunca ayrılacak ve 31 Aralık Cuma günü sona erecek. Bu transitin son günleri boyunca, iş yerinde uzlaşmaya veya çözüme daha yakın olabilirsiniz. Bu süreçte aktif dinleme yoluyla açık fikirli olmaya çalışın, ardından meslektaşlarınızın söylediklerini eldeki tartışmaya uygulayın. Geri bildirim veya önerileri uygulayarak, konuşmalarda ortak bir hedefe, hedefe veya teşvike ulaşabilirsiniz. Sonuç olarak, iş yerindeki tansiyon hafta boyunca azalacaktır. Bu devam ederken, Jüpiter 28 Aralık Salı günü Balık burcuna girecek. Jüpiter Balık burcunda kendi burcunuzla kare açı yapıyor, bu nedenle bir sonraki profesyonel adımlarınızdan veya kariyerinizin nereye gittiğinden emin olamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Jüpiter ev ve aile sektörünüze çarpıyor, muhtemelen ev projeleri, ev işleri ve hatta uzaktan çalışma ile şansınızı artırıyor! Son olarak, güneş, 31 Aralık Cuma gününden 1 Ocak Cumartesi gününe kadar geri giden Uranüs’ü üçgen yapacak. Üçgen, işyeri değişikliklerinin bir sonucu olarak finansal ayarlamaları garanti ediyor!


Yay Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü çok düşünüyorsunuz ve sizin için en iyisinin ne olacağını merak ediyorsunuz. Yakında anlamanız için iyi bir ihtimal. Hafta ortasında normalden biraz daha dikkatli olun. İnsanlar çoğunlukla kendilerine bakacaklar ve sizin de aynısını yapmanız gerekiyor. Bu hafta sonu doğru şekilde yuvarlanacak kadar esnekseniz, oldukça tatlı bir zaman geçireceksiniz. Evren sizi doğru yöne doğru iterken Pazar günü her şey sizin için iyi gitmeli.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.