Yay Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

Yay burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 20 Aralık – 26 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başkaları sizi bulmaya çalışıyor. Yay, popülariteniz artıyor.

Hafta 19 Aralık Pazar günü güneşin Yay burcunda (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, iletişim evinizde Jüpiter’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. İnsanlar sizinle iletişim kurmak için kendi yollarından çıkıyor gibi görünüyor. Liseden arkadaşlar, bir topluluk grubundan tanıdığınız insanlar, eskiden birlikte çalıştığınız meslektaşlarınız, hatta anlaşamadığınız patronunuz bile, hepsi sizi düşünüyor gibi görünüyor. Yay, çevredeki en popüler insanlardan birisin.

20 Aralık Pazartesi günü para evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, iş ve emekten tasarruf sağlayan cihazlarınızda Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, hayatınızı kolaylaştırmak için bir parça teknoloji veya ekipman satın almak istiyor olabilirsiniz. Yay, bu daha iyi bir dizüstü bilgisayar, soğuk sabahlarda banyoya koymak için kompakt bir ısıtıcı veya arabanız için uzaktan kumandalı bir ateşleme olabilir. Kolay bir yaşam vizyonunuz var.


Yay Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk bölümünde, güneş burcunuzdan geçerken yolculuğunu bitirirken bu son dikkat anlarının ve neşeli titreşimlerin tadını çıkararak yaşayacaksınız. Yine de endişelenme. Oğlak mevsimi geldiğinde işler o kadar da kötü olmayacak. Sadece odaklanmanız gereken farklı şeyler olacak – para gibi! Evren sizden kendiniz için sağlam bir temel oluşturmanızı isterken, önümüzdeki 30 gün dikkatinizi finansal ve duygusal güvenliğe çekecek. Her şeyin bir anda olması için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın, özellikle de Aslan burcunun yönetici gezegeniniz Jüpiter ile karşı karşıya geldiği 23 Aralık’ta. İnşa etmeye değer her şeyin zamanında olduğunu unutmayın ve sürecinizin uzunluğunun egonuzu incitmesine izin vermemeye çalışın.

Kalbin meseleleri, geri giden Venüs’ün Plüton ile güçlü bir kavuşum oluşturduğu haftanın ilerleyen saatlerinde devreye girecek. Hem profesyonel hem de romantik ölçekte hedeflerinizi ciddiye almak için mükemmel bir zaman. Ayrıca, uzun süredir kayıp bir aşkın alevleri yeniden alevlendirmek için geri döndüğünü de görebilirsiniz; bu, ilişki gözyaşları ve duygusal yaralarla bitmediği sürece kötü bir fikir olmayabilir.


Yay Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş yerinde değer verdiğiniz şeyleri ve hatta finansal durumunuzu gözden geçirmenin zamanı gelebilir, Yay!

19 Aralık Pazar günü Venüs istasyonları Oğlak burcunda geri giderken para ve değerin gözden geçirilmesi gerekiyor. Güneş, 22 Aralık Çarşamba günü size katılacak ve finansal durumunuzu yeniden yapılandırma motivasyonunuzu artıracak! Mesleki geçmişinize göre borçlu olduğunuz şeyi sormak için yetkilendirilmiş hissedebilirsiniz. Maaş çeklerinizi bile iyileştirmek için harika bir zaman olabilir! Bu arada Chiron, kendini ifade etme ve yaratıcılık sektörünüze bir güven düzeyi katan Koç’ta doğrudan istasyonlar. Bu geçiş, profesyonel yaratıcılığınız hakkında şüphelerinizi giderebilir, bu da yeteneklerinize ve becerilerinize göre daha iyi ücret talep etmek için mükemmel olabilir. Bu arada Satürn, geri giden Uranüs ile kare açı yapacak ve iletişim sektörünüz ile günlük iş ve rutin sektörünüz arasında endişeye neden olacak. Bu hafta işyerinde bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Gereksiz hatalardan kaçınmak için başkalarıyla çalışırken hedeflerinizde net olduğunuzdan emin olun.


Yay Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, arkadaşlarınızın arkadaşlarından tamamen yabancılara kadar her türden yeni insanla tanışacaksınız. Biriyle ciddileşebilirsin, bu yüzden dikkat et. Çarşambadan Cumaya yavaş olacak ve anahtarlarınızı veya cüzdanınızı yanlışlıkla bırakmamanız gereken bir yere bırakabilirsiniz, bu yüzden onlara oldukça sıkı tutunun. Hafta sonu çok sıcak olacak ve yeni biriyle veya şu anki sıkışıklığınızla aşk hayatınızı birkaç adım öteye taşımak için kesinlikle iyi bir zaman olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.