Yay Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Yay burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Kova burcunda Satürn ile çarpışacak ve iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizi sallayacak. Konuşmaya hazır mısın, Yay? İşi kastediyorsunuz, ancak aynı şekilde, durumun “gerçekliğine” biraz fazla odaklanıyor ve belki de süreçteki umudunu kaybediyor olabilirsiniz. Sonuçta, mantıklı olmakla doğrudan karamsar olmak arasında bir fark var. Üstüne üstlük, burcunuzdaki Merkür ile evinizin duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinden geçen zor Neptün arasındaki belirsiz bir kare, bu arada bazı karışıklıkları tetikleyecektir. Yarın başka bir gün.


7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Konuşmak için çok fazla zaman harcadığınızı ve yeterince yapmadığınızı fark ettiğinizde huzursuz olabilirsiniz. Bunu çok yakında düzeltebilirsiniz, bu yüzden panik yapmayın. Sadece doğru yapmak için doğru fırsatı arayın.


7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam eden Mars altmışlık Pluto geçişi sayesinde, maaşınızı veya becerilerinizin işyerinde mali açıdan nasıl değerlendirildiğini müzakere etmeniz için büyük bir potansiyel var. Yay, bu hassas konuşmaları manevra ederken, Mars da Jüpiter’le kare açı yaptığı için başarıda bir gecikme olabilir. Meydan, potansiyel iletişim sorunları yaratıyor. Merkür şimdi Neptün ile kare açı yaptığından, bugün konuşmadan geri çekilmek isteyebilirsiniz. Neptün’ün sisli etkisi, konuşmanın kendisini ve hatta sizin bakış açınızı yanlış yorumlayabilir. Durumunuzu gül renkli gözlüklerle görme konusunda dikkatli olun.


7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Romantizm her zaman eğlenceli olmalıdır – sizinki eğlenceli değilse, devam etmeyi düşünmelisiniz.


7 Aralık 2021 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı günkü gökyüzü muhtemelen altınızda bir ateş yakacak, Yay. Yönetici gezegeniniz, ileri görüşlü Jüpiter, bugün alıngan Mars’tan keskin dilli bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, özellikle önemli ve potansiyel olarak hoş olmayan konuşmaları ele alma konusunda sizi harekete geçmeye teşvik eder. Aşırı sinirliliğiniz ve enerjiniz için bir çıkış bulun! Projeler veya eğitim çalışmaları yazmak için sürekli çalışmak için harika bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.