Yay Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Yay burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Küçük şeyler söz konusu olduğunda, hepsini halletmesi için birine ödeme yapmayı tercih edersiniz. Ama şu anda, tamamen size kalmış. Bu gayet iyi çünkü zihniyetiniz detaylı çalışmayla mükemmel bir uyum içinde zaten!


6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hepsinin hiçbir şey konuşmadığını anlayacaksınız – bu yüzden pes edin ve devam edin.


6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda özgüven duygunuzla ilgili bazı zorlu malzemelerle uğraşıyorsunuz, Yay. Işığınızı anlık olarak kısmak ne kadar zor olursa olsun, gölge çalışmasına yaslanın. Pratik Oğlak ayı, değeri tanımlayan Venüs ve yenilenme arayışında olan Plüton ile birleşirken, Pazartesi günü gökyüzü sizi doğal yetenekleriniz ve becerileriniz etrafında daha fazla kendini kabul etmeye doğru bu yolda daha da dürtüyor.


6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay, samimi birlikteliklerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinizi yönetiyor, ancak istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleriniz aracılığıyla Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton ile güçlerini birleştirecek. Yay, ilişkinizin temeline daha yakından bakmak için çağrılıyorsunuz. İyi haber şu ki, Mars ve Pluto arasındaki için için için yanan bir altmışlık açı sizi her şeyin özüne inmek için gereken dürtü, kararlılık ve tutkuyla güçlendirecek. Kontrolü aşırı zorlamak için bir neden olmasa da, çevrenize çok dikkat edeceksiniz. Bu sevgilini korkutuyor mu?


6 Aralık 2021 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay, iç müzakerecinize ne kadar çok dokunursanız, finansal durumunuz o kadar iyi olur! Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ettiği için, yanınızda bol miktarda finansal gücünüz var. İhtiyaçlarınızı ne kadar ileri sürerseniz ve sınırlarınızda ne kadar sağlam durursanız, cüzdanınızı şişirmek o kadar kolay olur. Bununla birlikte, Mars, Jüpiter’le kare açı yapıyor ve bu da iletişimsel zorluklara işaret ediyor. Başarılı olmak için stratejilerinizde ince ayar yapmak gibi taktiklerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendiniz için daha güçlü bir iddiada bulunabilmeniz için diğer tarafın zayıf noktalarını bulmasını dinlemek de size fayda sağlayabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.