Yay Burç Yorumları 30 Aralık 2021

Yay burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 30 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, samimi sekizinci seks evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetiyor, ancak bugün burcunuzda kırmızı-sıcak Mars’a katılacak. Cızırtılı, ilham verici ve pervasızca spontane, bugün yolunuza çıkmanızı engelleyen hiçbir şey yok, Yay. (Ya da her zaman, bu konuda.) Her ne kadar Venüs Oğlak burcunda geri giderken – konfor arayan ikinci para, istikrar ve değer sistemleriniz aracılığıyla – romantik veya finansal olarak yatırımlarınızın bilincinde olmak önemlidir. Ayın gezegen cetveliniz Jüpiter ile karesi, deneyim özleminiz ile sezginizin size söyledikleri arasında sürtüşme yaratabilir.


30 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri seninle oyun oynuyor ama bu sefer hoşuna gidiyor! Birlikte oynayın ve işlerin nereye gittiğini görün. Sizin tür enerjinizle, neredeyse her şeyin mümkün olduğunu görebilirsiniz. İyi eğlenceler!


30 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son gün Ay, Akrep burcundan geçerken, sezgilerinizi, varlıklarınızı ve işteki daha yoğun profesyonel taahhütlerinizi daha iyi yansıtabilirdiniz. Yay burcu, bu süre zarfında şok edici olsa da gerekli bir aydınlanma yaşamış olabilirsiniz! Ay bugün burcunuz için Akrep’ten ayrılırken, yoğun bir ay seansından sonra kendinizi daha bilinçli hissedebilirsiniz. Biraz öz-bilinçli hissedebilirsiniz, ancak neyse ki, yüzünüzü kurtarmak için olumlu bir tutum sergilerseniz, diğerleri daha akıllı olmayabilir. Harekete geçmeye karar vermeden önce bu süre zarfında kendinize karşı nazik olun.


30 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sağlam bir çaba gösterdiğiniz sürece, sonuçlardan hayal kırıklığına uğramayacaksınız.


30 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, dün senin için zor olmuş olsa da, Akrep ayı gökyüzünde bir dizi tatlı açıyı paylaştığı için bugün daha rahat hissetmeye başlamalısın. Bu kozmik iklim, zihninizde, bedeninizde ve ruhunuzda daha istikrarlı hissetmenize yardımcı olarak, ruhunuza bir güvenlik duygusu kazandıracaktır. Öğleden sonra, ay burcunuza girerken kozmik bir hareket hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi, enerji seviyenizi ve popülerliğinizi artırarak sizi kutsayacak, bu yüzden yeni yılı gerçek bir Yay burcunun yapacağı gibi kutlayabilmeniz için bolca dinlenin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.