Yay Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Yay burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars, burcunuzla cızırdamaya devam ediyor, size tutkuyla enerji veriyor ve canlandırıyor, Yay. Yaklaşımınızdan eminsiniz ve Satürn’e tatlı bir altmışlık açı size ilerlemeniz için ihtiyaç duyduğunuz yönü ve yapıyı sağlıyor. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olun, kesin olan bir şey var: Ne istediğinizi biliyorsunuz ama aynı zamanda yaklaşımınızda pratik ve stratejik davranıyorsunuz. Üstüne üstlük, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi Merkür, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile yıllık kavuşumuna şimdiden yaklaşıyor. Bu yatırımla ilgili sağduyunuzu kullanıyorsunuz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün biraz sisli hissedebilirsiniz, ancak ufkunuzu genişletmek ve tamamen yeni bir şey denemek için harika bir zaman. Kırmak için çok uğraştığınız eski bir alışkanlığınızdan kurtulabilirsiniz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para aklındaydı, Yay. Venüs retrosu Plüton ile kavuşum yaparken, maaş çekiniz, zam almanız veya çantanın peşinden koşma konusunda *biraz takıntılı* olabilirsiniz. Şimdi kavuşum sona erdiğine göre, Venüs retrosu Merkür ile yeni bir tane oluşturuyor. Yeni kavuşum hala değer ve finans sektörünüzü etkiliyor, ancak takıntılı veya sahiplenici bir bakış açısıyla değil. Herhangi bir şey olursa, Merkür’ün Venüs gerilemesi üzerindeki etkisi, müzakereleri veya yeni potansiyel gelir akışlarını düşünmek için mükemmel olabilir.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün zorlu durumları araştırın ve başarılı olacaksınız. İnsanlar sizi fark edecek.


29 Aralık 2021 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Akrep ayı, Satürn ve Uranüs ile sert bir t-karesine girerken, tatlı Okçu, sizi garip bir kafa boşluğuna sokabilir. Kontrolden çıkmış hissetmek bu kozmik iklimin bir yan etkisi olabilir, ancak aklınızın size oyunlar oynamaya başlamaması için topraklanmış kalmanın yollarını aramanız önemli olacaktır. Neyse ki, vibe öğleden sonra daha yumuşak olacak ve duygularınızı sağlıklı bir şekilde işlemenize yardımcı olacak. Luna ve Neptün arasındaki tatlı bağlantının yolunuza bol bol şifa getireceğinden emin olduğunuzdan, bu gece evde kalmayı ve kişisel bakım yapmayı planlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.