Yay Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Yay burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, karmik onikinci kapanış, rüyalar ve gizli gündemler evinizin üzerinde gezinirken, büyük ihtimalle kendinize yoğun bir ortaklık sürdürüyorsunuzdur, en azından şimdilik. Bekar, aşık veya zaten romantik bir şekilde bağlı, kesin olan bir şey var, Yay: Aşkını kilit altında tutuyorsun. Bu, önce onları kilitlemeye karar vermediğiniz sürece. Bu süre zarfında alçakgönüllü kıskanç ve / veya sahiplenici olabilirsiniz, bu yüzden sakin olun.


2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dışarı çıkın ve ne bulduğunuzu (ve kiminle tanıştığınızı) görün. Tabii ki, doğal bir kaşifsiniz, bu yüzden tek sorun, henüz haritasını çıkarmadığınız bir yeri bulmaktır.


2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Venüs Neptün'ü altmışlık yaparken para aklında. Yay burcu, mali durumunuz konusunda özellikle umutlu hissedebilirsiniz. Altmışlık, paranın gelip gittiği anlayışıyla uyumludur, bu da başlangıçta harcama konusunda sahip olabileceğiniz tüm sinirleri neredeyse yatıştırır. Daha fazla para kazanmak için ilham alabilirsiniz, bu da fazladan saatler almanıza veya ek işlere girmenize neden olabilir. Sanatsal beceriler de ekstra para kazanmak için kullanışlı olabilir. Evinizin rahatlığında kendi yaratıcı işinizi başlatmak istiyorsanız, sekstil size hayalleriniz konusunda yardımcı olabilir!


2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dalış yapın! Bu korkutucu fikir veya görevle yüzleşin ve onu tüm kalbinizle kucaklayın.


2 Aralık 2021 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, bugün karşınıza çıkan malzemeden yüzünüzü çevirmeyin. Derin duygulu Akrep ayı, öfkeli Mars ile birleşirken, sizi rahatsız eden veya hayal kırıklığına uğratan sorunlarla kafa kafaya mücadele ediyor olabilirsiniz. Bu eşleştirme, kendi kendini sabote etme kalıpları üzerinde harekete geçmenizi ister, ancak aynı zamanda içsel gerçekliğinizi yansıtan dış olaylar olarak ortaya çıkması da muhtemeldir. Neyse ki, Luna'nın manyetik Venüs ile hizalanması daha sonra darbeyi yumuşatır ve biraz tatlılık verir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.