Yay Burç Yorumları 17 Aralık 2021

Yay burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 17 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 17 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek her zaman güzel değildir, ama bunu zaten biliyordun Yay. Bununla birlikte, şu anda ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, Luna'nın uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki yolculuğu, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirir, yani bazı şeylerle. – gerekli konuşma. Bu, özellikle meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla ayın ciddi Satürn ile üçgen açısını düşündüğünüzde geçerlidir. İyi haber şu ki, mesajı iletecek yapıya ve dayanıklılığa sahipsin, bu yüzden egonu bir kenara koy ve özel kişiye dürüstlük ve doğrulukla yaklaş.


17 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hiçbir şey tamamen net olmayacak, ancak en azından sizi nereye gitmek istediğinize işaret etmesi gereken birkaç tatlı fikir edineceksiniz. Sezginiz fırtınalı ve başınızı belaya sokuyor – ama her şey yolunda.


17 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ayrıntıların kapsanması gerekir; kaymalarına izin verirsen, daha sonra silahın altına gireceksin.


17 Aralık 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir flört olduğun bir sır değil, sevgilim Yay ve bugün İkizler ayı haritanızın aşkı yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden bu forma sadık kalacaksınız. İkna etme gücünüz, karizmanız ve parıldayan auranızla birlikte güzel bir destek alacak ve bu da birkaç kişinin yüzünün kızarmasına neden olacak. Etkilemeyi umduğunuz birine kirpiklerinizi kırpıştırdığınız veya utangaç bir gülümseme yönelttiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Altın kalbinizi kazanma konusunda gerçek bir şansı olmayan birine sahte bir yuva vermemeye çalışın. Gün sona ererken, olumlu olumlamalar veya günlük kaydı yoluyla öz bakım pratiği yapmak için biraz zaman ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.