Terazi Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendiniz hakkında daha çok şey öğreniyorsunuz. Terazi, hikayenizi değiştirmek gelecekteki refahınızın anahtarı olabilir. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, para evinizde, vakıflar evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün parayla ilgili temel inançlarınıza bakmak için iyi bir gün. Bu inançlar çocuklukta oluşmuş olabilir. Belki kendinizi bir müsrif olarak görüyorsunuz veya kendinize tutumlu diyorsunuz. Belki bir bütçeye bağlı kalırsınız veya belki de mali durumunuzu tamamen unutmayı seversiniz. Terazi, bu size finansal güvenliğe giden bir yola nasıl girebileceğiniz konusunda fikir verecektir. 7 Aralık Salı günü sözleşmeler evinizde Yay burcundaki Merkür, iş evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Terazi, yeni bir iş için bir anlaşmayı gözden geçirebilirsiniz. Hızlı bir şekilde imzalatma arzusu var, ancak Neptün'ün bu yönü, işleri belirsiz ve belirsiz hale getirebilir. İmzalamadan önce neye bulaştığınızı anladığınızdan emin olun.

Terazi Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Oğlak ayı, haritanızın eve hükmeden bölümünü harekete geçirdiğinden, haftanın ilk bölümünde evde dinlenme havasında olacaksınız. Bununla birlikte, bu ay yerleşimi, bir kayanın altına saklanmanız veya anti-sosyal bir eğilim göstermeniz gerektiği anlamına gelmez. Luna, altıncıda romantik Venüs ile bir bağlantı paylaşıyor ve evinizde başarılı bir randevu gecesi için kapıları açıyor. Gözünü diktiğin biri varsa, onu akşam yemeğine ve sinemaya davet etmek için iyi bir zaman olabilir. O akşamın ilerleyen saatlerinde ay ve Plüton arasında ek bir bağlantı, sohbete yeni derinlikler getirebilir ve size ve sevgilinize korumalarınızı düşürme şansı verebilir. Hafta devam ederken, Ay Kova ve ardından Balık'tan geçerken sağlığınıza, yaratıcı ilgi alanlarınıza ve arkadaşlıklarınıza yeniden yatırım yapmanız önemli olacak. Neyse ki, ayın Koç'a girdiği on birincide aşk ve tutku tekrar ortaya çıkacak ve haritanızın ilişkileri yöneten alanını aydınlatacak. Zodyak'ın oldukça rahat bir üyesi olma eğiliminde olsanız da, bu ay yerleşimi, kalbinizin arzusuyla bir ilişki geliştirmeye gelince, birkaç hamle yapmanızı ve inisiyatif almanızı teşvik edecektir. Çabalarınız iyi karşılanacağından, bugün flört etmekten ve birine ilginizi göstermekten korkmayın!

Terazi Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Değer kavramı özneldir – ama bunu zaten biliyordun, Terazi! Peki, meslektaşlarınızın becerilerinizin ve katkılarınızın değerini görmelerini nasıl sağlarsınız? Mars, Plüton ile altmışlık açıda buluştuğunda, biraz para kazanma konusunda daha hırslı hissedebilirsiniz. O çantayı almak için kendinizle veya başkalarıyla rekabet halinde olabilirsiniz! Mali durumunuzu fethetme arzusu 5 ila 7 Aralık Pazar ile Salı günleri arasında uçacak. Ancak, Mars da haftanın çoğu için Jüpiter'le kare açı yapacağı için bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz! Kare, muhtemelen finans, değer, yaratıcılık ve kendini ifade etme arasında üstesinden gelmeniz gereken bir engeli gösterir. Özellikle maaş skalası gibi sayısal bir sistem varsa, meslektaşlarınızı değerinize ikna etmek zor olabilir. Daha fazla para kazanmak, zam almak veya size sunulan bir finansal teşvik fırsatına sahip olmak isteyebilirsiniz. Ancak, kutunun dışında düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bir çalışan olarak ne kadar değerli olduğunuzu görmek için iş yeriniz için savaşmanız gerekebilir. Neyse ki, 10 Aralık Cuma günü Balık burcundaki ilk dördün, işte harekete geçildiğini gösteriyor!

Terazi Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında yaratıcı yönünüze dokunduğunuzu hissediyorsunuz ve isterseniz hayatınızın sonraki birkaç adımını kolayca anlayabilirsiniz. Çarşamba günü hayat oldukça karmaşık bir hal almaya başlayacak, bu yüzden büyük bir hiçe dönüşebilecek çok sayıda küçük ayrıntıyla uğraşmak zorunda kalacağınızı bekleyin. Neyse ki, hafta sonu tüm ihtiyaçlarınız ve arzularınız arasında mükemmel bir şekilde dengelenecek ve çok olumlu bir ilginin merkezi olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.