Terazi Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık – 2 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta neyin kalacağına ve neyin gideceğine siz karar vereceksiniz. Terazi, ayırt edicisin.

Hafta 26 Aralık Pazar günü, Merkür’ün Oğlak burcunda, ev ve aile evinizde, rutin evinizde Balık’ta Neptün ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, evinizde çok fazla eşya olduğuna karar verebilirsiniz. Artık kullanmadığınız şeyleri Facebook pazaryerinde satmak veya bir yardım mağazasına göndermek için toplayabilirsiniz. Eskiyi temizliyor ve hayatınızda daha fazla yer açıyorsunuz.

28 Aralık Salı günü iletişim evinizdeki Yay burcundaki Mars, bankacılık ve borç evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün, telgraflarınızı aşmak oldukça kolaydır ve yanlışlıkla asgariyi ödemek yerine “ödeme bakiyesine” çarpabilirsiniz. Bu, çek hesabınızda gerçek bir göçük bırakabilir. Veya bir ödemeyi tamamen kaçırmış olabilirsiniz. Terazi, bir borcun kapatıldığından emin olmak için çabalıyor olabilir veya başka birinin borcunu kapatmasına yardım ediyor olabilirsiniz.


Terazi Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Serendipous karşılaşmalar 26 Aralık’ta Terazi ayının kaderin düğümleriyle tatlı bağlantıları paylaştığı zaman tezahür edecek. Bu enerji şimdiki zamanda, geleceğiniz göz açıp kapayıncaya kadar değişebilir, bu yüzden yeni yollar aramaya devam edin. Bu titreşimler aynı zamanda romantizmi kucaklamak için de iyiye işarettir ve bir ilişkinin kenarında sendeliyorsan, öyle ya da böyle itilmiş olabilirsin. Günün sonunda kendinize yeni bir aşk ilgisi bulamazsanız, kalbi kırık hissetmemeye çalışın. Bu sadece gelecekte daha büyük bir aşka giden yolda olduğunuz anlamına gelir.

İletişimsel Merkür, yirmi dokuzuncu ayda, şu anda geri harekette olan Venüs ile hizalanıyor ve sınırlarınızı çok hızlı bir şekilde bırakmadan kalpten konuşmanızı istiyor. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizi savunmasız hissetmeden açık olmak arasında bir denge kurmak isteyeceksiniz.

Yay burcu, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, Yılbaşı gecesi flört için kapıyı açacaktır. Cazibenize direnmek zor olacak, bu yüzden hedeflerinizi akıllıca seçtiğinizden emin olun. Bu arada, kendinize ve belki de yeni yılda başlatmayı umduğunuz sanat projelerine odaklanmak için 1 Ocak’ı bir bahane olarak kullanmak isteyeceksiniz!


Terazi Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Terazi, 2021’de profesyonel konuları nasıl bitirmek istersiniz?

Bu yılın son haftası boyunca, Satürn’ün karesi geri giden Uranüs’ten ayrılıyor ve 31 Aralık Cuma günü tamamen sona eriyor. Gerginliğin arttığını hissettikçe, profesyonel yatırım ve dönüşümün ne kadar tutkuya değdiği konusunda daha net bir fikriniz olabilir. Bu, bir hobiden para kazanmak veya iş yerinde değerli bir tutku projesine yatırım yapmak istiyorsanız özellikle etkili olabilir! Karenin sonunda profesyonel kendini ifade etmene yatırım yapmak için kendinden daha emin hissedebilirsin. Bu devam ederken, Jüpiter 28 Aralık Salı günü Balık burcuna girecek. Jüpiter’in yardımseverliği günlük iş ve rutin sektörünüzde parlıyor. Önümüzdeki yıl boyunca işiniz konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz! Biraz zahmetsiz veya sınırsız bir programda süzülürken şans sizden yana. Beklenmedik bir şekilde her şeyin olması gerektiği gibi olacağına inandığınız için profesyonel hedefleriniz konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Balık burcunun yakalanması zor enerjisinin önemli profesyonel meseleleri çarpıtmaması için yolda kalmaya dikkat edin. Bu transit boyunca işte kaybolmak çok kolay olacak!


Terazi Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü sosyal çevrenizle her zamankinden daha fazla temas halinde hissediyorsunuz ve düşündüğünüzden daha fazla şekilde son teknolojide olduğunuzu görebilirsiniz. Yeni biri hafta ortasında yolunuza çıkıyor ve sizinle ilk başta düşündüğünüzden çok daha fazla ortak noktaya sahip olacak. Bu hafta sonu yavaş yavaş gitmeye çalışın ve siz zaman ayırıp kendi işiniz üzerinde çalışırken bırakın dünyanın kendi işini yapmasına izin verin. Pazar, insanlarla karıştırmak için daha iyi bir zaman. Kesinlikle sizin için hazır olacaklar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.