Terazi Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Aralık – 26 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geçmişten biri ortaya çıktığında aşk hayatınız ısınabilir. Terazi, bir karar vermen gerekiyor.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, iletişim evinizdeki Yay burcundaki güneşle, romantizm ve macera evinizde Jüpiter’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Ayrıca Venüs geri gidiyor. Terazi, geçmişinizden biriyle tekrar bir araya gelme fırsatınız var. Terazi, bu kişi şu anda hayatına giriyor, kapıyı çalıyor ve içeri alınmayı bekliyor olabilir. Şimdi muhtemelen bu çağrıya cevap vermenin artılarını ve eksilerini tartıyorsun.

20 Aralık Pazartesi günü mesken evinizde Oğlak burcundaki Merkür, kaynaklar evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Terazi, ev için bir şeye ihtiyacın varsa, muhtemelen ödünç alabilirsin. Fantazi vakumu, siklonik emme gücü veya sıcak çorba yapacak kadar hızlı dönen blender ile test edebilirsiniz. Bir şey satın almak için tükenmeden önce, satın almadan önce deneyip deneyemeyeceğinizi görmek için aile üyeleri ve komşularla görüşün.


Terazi Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs hala geri hareketindeyken, aşkın sizi şu anda nereye götüreceğini tahmin etmek zor, işte bu yüzden kendiniz için duygusal güvenlik yaratmaya odaklanacaksınız. Bu duygu, 21 Aralık’ta güneşin Oğlak burcuna dönüştüğü ve kişisel bakım ve evde rahat geceler yoluyla beslenme isteğinizi tetiklediğinde daha da belirginleşecek. Önümüzdeki 30 gün, evinize yeniden yatırım yapmak için mükemmeldir; bu da, şu anda aşk yolunuzun bir parçası olmasa bile, evren ve kendiniz tarafından desteklendiğinizi hissetmenizi sağlayacaktır.

Yirmi dördüncü ve yirmi beşinci, Venüs ve Plüton gökyüzünde bir ittifak oluşturdukları için özellikle sizin için güçlendirici olacak. Bu iki gezegen, kalbinizi kendinize açarken ne kadar çok şeyin üstesinden geldiğinizi hatırlatarak, gücünüzü ortaya çıkarmanıza yardımcı olmak için birlikte çalışacak. Bu enerjiyi kendinize çektiğiniz her kalp ağrısını takdir etmek için kullanın ve kalbinize gerçek, nazik ve ruhunuzun evrimini teşvik etmeyen kimseyi davet etmeyeceğinize dair kişisel bir yemin edin. Bunu yaparken, yıllar boyunca yanınızda olan arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi takdir etmek için bir dakikanızı ayırın.


Terazi Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş bu hafta farklı bir anlam kazanabilir Terazi!

19 Aralık Pazar günü Oğlak burcunda Venüs istasyonları geri hareket ederken ev ve aile görüş alanınızda. Şubat 2022’ye kadar profesyonel teşvikler yerine aile zamanına öncelik vermenin zamanı gelebilir. Kim bilir, belki de bu transit sırasında kariyerinizi takip etmek için harekete geçmeniz gerekiyor! 22 Aralık Çarşamba günü güneş Oğlak burcuna geçtiğinde, ev içi yükümlülüklerinizi yerine getirme motivasyonu on kat hissedilir. Burcunuz Oğlak liderliğindeki geçişleri kareye aldığından, hangi uzun vadeli taahhütlerin ve yatırımların zaman ayırmaya değer olduğuna karar vermekte zorlanabilirsiniz. . Satürn, tüm hafta boyunca geri giden Uranüs ile kare açı yaptığından, taahhütlerinizin artılarını ve eksilerini tartmanın stresi artıyor. Meydan, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzde ve paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzde gerginliğe neden olur. İş yerinde tutku projelerinize veya profesyonel vizyonunuza yatırım yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Neyse ki, Chiron istasyonları bu haftayı taahhüt sektörünüze yönlendiriyor ve bu da doğru kararı vermenin stresini azaltıyor. Zamanı geldiğinde, ne taahhüt edeceğini bileceksin.


Terazi Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Seni güzel bakışlarıyla kendine çeken ve iyi fikirlerle geri dönmeni sağlayan biriyle tanışacaksın. Romantizm için harika bir yerdesin, ama zaten dahilsen, belki yeni bir arkadaşın var. Her yerden, hatta kendi içinizden aldığınız karışık mesajlar sayesinde, haftanın ilerleyen saatlerinde bazı şeyleri anlamanız biraz zor olacak. Hafta sonu, şimdiye kadar yaşadığınız en iyi şey olabilir, ancak işler sizin için kötü gidiyor gibi görünüyorsa, ihtiyacınız olan tek şey biraz tutum ayarlaması olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.