Terazi Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 13 Aralık – 19 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eskileri temizliyor ve yer açıyorsunuz. Terazi, evde dengeyi bulabilirsiniz.

12 Aralık Pazar günü, güneşin Yay burcunda, evrak evinizde, zahmetli işler evinizde Balık burcunda Neptün’e kare yapmasıyla hafta başlıyor. Kağıtları dosyalıyor, eski belgeleri parçalıyor ve kaydetmek istediklerinizi tarıyor olabilirsiniz. Terazi, bugün dağınık olabilirsin, böylece gelecekteki gece misafirleri evrak yığınları üzerinde uyumak zorunda kalmaz. Bugün iyi bir şey yapıyorsun.

14 Aralık Salı günü, ailenizin evinde Oğlak burcundaki Merkür, ulaşım evinizde Mars’a yarı altmışlık yapıyor. Bugün, aile üyelerini havaalanına taşıyor veya tren istasyonundan birini alıyor olabilirsiniz. Büyükannen için bir araba servisi kiralıyor veya ona Uber uygulamasını anlatıyor olabilirsin. Ve muhtemelen bir noktada, bir otoparka girmeyi bekleyen 1000 arabanın arkasında trafiğe sıkışıp kalıyorsunuz.


Terazi Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs ve Plüton gökyüzünde hizalanırken, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirirken, haftanın başında kış temizliği için biraz zaman ayırın. Eskiyi alanınızdan çıkarmak sadece terapötik hissettirmekle kalmaz, aynı zamanda yeni öğelerin ve enerjilerin gelmesi için yer açabilir. Uzun zaman önce geçmiş ilişkilerden herhangi bir parafiliniz varsa, kendinize bir iyilik yapın ve bunlardan kurtulun. bu eski hatıralar. Kendinizi başarısız aşkla olan bu bağlardan kurtarmak, yeni ilişkilerin kök salması için yol açmanıza yardımcı olabilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün retro hareketine geçtiği 18 Aralık’ta hoş olmayan bir değişime hazır olun. Bu gezegensel geriye doğru hareket, sizi zodyakın çoğu üyesinden daha sert vuracak ve enerji seviyelerinizin ciddi bir dalış yaptığını fark edebilirsiniz. Öz bakımınızın zirvesinde kalmak bir öncelik olmalı ve yeni bir romantizm başlatmak için en iyi zaman olmayabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde İkizler dolunayı, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirerek tezahür eder. Bu zamanı evrenle yeniden bağlantı kurmak için bir fırsat olarak kullanın, kalbinizi tüm formlarında neşeye, bolluğa ve sevgiye açın.


Terazi Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Terazi, bu hafta boyunca profesyonel görevlerden çok ev işlerine odaklanabilirsin!

Venüs, tüm hafta kardinal Oğlak burcunda Plüton ile kavuşum yapacak ve ev ve aile sektörünüzü vuracak. İstikrarlı dönüşüm sizi ev işlerinizle uğraşmaya teşvik edecek. Evdeki işleri tamamlamak için evde zaman geçirmeye daha yatkın olabilirsiniz. Tipik bir çalışma haftası olmamasına rağmen, kavuşum evin taleplerine dikkat çekiyor. 13 Aralık Pazartesi günü Merkür Oğlak burcuna, Mars Yay burcuna geçiyor. Merkür, sorumlulukların devredilmesine yardımcı olabilirken, Mars, işyerinde ve dışında daha basit olmanızı isteyebilir. Her iki gezegen girişi de işte ve evde daha fazla yetki almak için idealdir. Satürn, 16 Aralık Perşembe günü geri giden Uranüs ile yılın son karesine başlayacak. Kare, kendini ifade etme sektörünüzü, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüze karşı çekiyor. Hangi profesyonel girişimlere yatırım yapacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, neyin taahhüt edilmeye değer olduğu ve hangi kaynaklara yatırım yapılacağı konusunda bir anlaşmazlık var. Meydan, gergin veya yaratıcı bir çözüm getirebilir! Bu nedenle, profesyonel tutkularınıza yatırım yapmaya sadık kalın.


Terazi Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü, sosyal ve kişisel işler arasında harika bir denge ile sizin için neredeyse mükemmel olacak. Sonunda o seksi kıza adım atmaya ve ‘hey’ demeye hazır olabilirsin. Çarşamba günü olay yerinden biraz uzaklaşacak ve yalnızca kendi hayatınıza odaklanacaksınız, belki mini bir alışveriş çılgınlığına gidip ciddi anlamda ihtiyacınız olmayan şeyleri satın alacaksınız. Koca beyniniz hafta sonu boyunca sizi görecek ve zamanla ne yapacağınızı anlamanıza yardımcı olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.