Terazi Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Terazi burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna bugün Kova’da Satürn ile çarpışacak ve her zaman birlikte çalışması en kolay enerji olmayan aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçirecek. Birine aşık olmak, Terazi? Satürn’ün çok ciddi pragmatizmi ve ayık yaklaşımı göz önüne alındığında, bu süre zarfında kendinizi ve/veya romantik bir ilgiyi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz. Ancak, bunu okuyorsanız, kendinize bu kadar yüklenmemeniz için bir hatırlatmadır. Bu, özellikle günümüzün pürüzlü Mars-Jüpiter karesi düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü işleri olduğundan çok daha karmaşık hale getirebilir. Bu, bir ilham dalgasıyla gelebilir, ancak düzgün bir şekilde evcilleştirilmezse işler pervasızlaşabilir.


7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Daha önce denemediğiniz bir şeyi deneyin. Ne de olsa, küçük bir değişiklik olsa bile, bir değişiklik için can atıyorsunuz. İsterseniz her zaman geri çekilebilir ve aşınma için daha kötü olamazsınız.


7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a seksen yapmaya devam ediyor, bu nedenle geçiminizi sürdürme dürtünüz çok büyük. Ancak, Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için finansal aksilikler akla yatkın. Terazi burcu, becerilerinize göre size ödeme yapılmayabileceğinden para kazanmaya çalışırken biraz gerginlik hissedebilir veya daha fazla para kazanmak için kendinizi ifade etmekten geri adım atacağınızı fark edebilirsiniz. Siz bu zorlu noktadayken, Merkür şimdi de Neptün ile kare açı yapıyor ve iş yerinizde makul bir yanlış iletişim olduğunu gösteriyor. İç monologunuzu ifade etmek bir meslektaşınız tarafından yanlış anlaşılabileceğinden, bugün kendinize saklamanız en iyisi olabilir.


7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zamandan ve sıkıntıdan tasarruf etmek için dikenli bir düşmanla bire bir sohbet edin.


7 Aralık 2021 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu hafta kendinizi her zamanki gibi hissetmiyorsanız şaşırmayın Terazi. Tamamen çözülmek için mahremiyet ve yalnızlık gerektiren bazı zor duygusal materyallerle kafa kafaya uğraşıyorsunuz. Neyse ki, ay eksantrik Kova’da süzülürken, yaratıcı çıkışlar ve romantik arayışlar yoluyla bir miktar rahatlama bulunabilir. Bu arada, kendi kendini motive eden Mars, kişisel projelere uygulamak için iyimser bir enerji artışı sunan büyük plan Jüpiter ile kareler oluşturuyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.