Terazi Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Terazi burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hepsi yüzeyin altında ve bir kez anladığınızda, değiştirmek kolaydır. Herhangi bir şey netleşmeden önce insanlara bugün neler olduğunu sormanız gerekebilir, belki her biri yarım düzine kez.


6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dışarı çıkın ve sizi biraz rahatsız edebilecek yeni şeyler deneyimleyin.


6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, genellikle gerekmedikçe tüyleri karıştırmamayı veya dramatik sahneler oluşturmamayı tercih edersiniz. Pazartesi günü gökyüzü, sakin görünüşünüzü test etmek için çalışır ve ay ciddi Oğlak burcunda dolaşırken sizi ev cephesinde bazı duygusal olarak karıştıran sorunlarla başa çıkmaya teşvik eder. Luna’nın yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs ve gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile buluşması, ev ve aile cephesinde hangi hayal kırıklıklarının dürüstçe ele alınması gerektiğini anlamanıza yardımcı olur.


6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı, işler bu süre zarfında ev cephesinde yapışkan hale gelmek zorunda, Terazi. Başka bir deyişle, en azından şimdilik, başkalarıyla ilgilenemeyecek kadar kişisel konulara kapılmış olabilirsiniz. Bu özellikle ay, Venüs ve Plüton’un ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi sarsması için geçerlidir, ancak dahası da var. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli şeylerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Mars, aynı anda hipnotik Plüton’u üçgen yapacak ve karışıma bir yoğunluk ve amansız bir kararlılık katmanı ekleyecektir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ederken, mali durumunuzu büyük ölçüde dönüştürmek veya değiştirmek isteyebilirsiniz. Terazi, paranızla zirveye çıkmak için bir meslektaşınız veya kendiniz olsun, biriyle rekabet ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Altmışlık, fazla mesai yapmak veya ek mesai yapmak gibi fazla mesai yapma isteğinizi artırabilir. Maaşınız için pazarlık bile yapabilirsiniz, ancak Mars Jüpiter ile kare açı yaptığı için zorluklar olacaktır. Kare, tesadüfi olacağınızı, ancak zenginliklerin kolay gelmeyebileceğini gösterir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.