Terazi Burç Yorumları 30 Aralık 2021

Terazi burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Venüs, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda gerilemeye devam ediyor ve en içteki duygularınızı ve aile temellerinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapıyor. Terazi, bekar veya alınmış, kesin olan bir şey var: Bu hikayeyi yeniden yazmaya hazırsınız. Bu arada, üçüncü iletişim evinizden geçen ay ve kızıl-sıcak Mars ile, özellikle ilişkinizin istikrarı ile ilgili perspektifinizi ve uzun vadeli vizyonlarınızı genişletiyorsunuz. Ayın Jüpiter’e karesi, sonraki adımlarınızı yansıtmanız için sizi zorluyor. Aynı şekilde, sıkıcı olmasına rağmen büyük resme odaklanmayı seçiyorsunuz.


30 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün büyük dalgalar halinde arkadaşlarınızdan gelen sevgiyi hissediyorsunuz. Bu iyi enerji sizi neredeyse her şeyin üstesinden gelebilir! Tabii ki, başlamak için iyi hissettiğine göre, her şey yolunda.


30 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep burcundaki ay boyunca para aklınızdan geçmiş olabilir. Gizli Luna, finans ve değer sektörünüzü araştırmakla meşguldü ve ele alınması gereken konulara ışık tutuyordu. Terazi, bu ay tutulması sırasında bütçenizi iyileştirmeye odaklanmış olabilirsiniz! Ancak, günün ilerleyen saatlerinde Ay Yay burcuna girdiğinde dikkatiniz paradan iletişime kayar. Yeni ay tutulması sırasında, iş yerinde konuşmak için özellikle cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. Bu, ücret, zam ve hatta işinizin bir çalışan olarak size nasıl değer verdiği hakkında konuşmalarla sonuçlanabilir.


30 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanlara çok dikkat edin ve onların bakış açılarına saygı duymaya çalışın.


30 Aralık 2021 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün, Ay, Akrep üzerinden yolculuğuna devam ediyor ve haritanızın yuvayı yöneten sektöründe şu anda kamp kurmuş bir dizi gezegenin tatlı görünümlerini oluşturuyor. Bu enerji, biraz para harcadığınız için sizi utandırmaz. İstediğiniz ancak tatil sezonunda alamadığınız herhangi bir ev eşyası varsa, devam edin ve satın alın. Bu öğleden sonra Ay ateşli Yay burcuna geçtiğinde sosyal hayatınız büyük bir ivme kazanacak. Arkadaşınızla metin veya sosyal medya aracılığıyla bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, ancak geceyi iyi bir kitapla kapattığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.