Terazi Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Terazi burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, güvenlik duygunuza aşırı derecede odaklanmış durumdasınız ve şu anda dünyada sizi konfor alanınızdan çıkarabilecek kimse yok. Tek veya bağlı, bu özellikle, istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değer sistemleri evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Yine de Luna’nın Neptün ile üçgen açı yapması bu süreçte sizi şefkatli olmaya teşvik ediyor. Örneğin, iş özel hayatınızın önüne mi geçiyor? Aşk hayatınızda daha fazla denge geliştirmek için ayarlanması gereken sınırlar var mı? Diğerleriniz, koşullara rağmen, kalbinizi açmaya çağrılıyorsunuz. Sezginize güvenin.


29 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dikkat çekmek için en iyi zaman değil, çünkü çoğunlukla kimse gerçekten bakmıyor. Küresel ruh halinde bir değişiklik hissetmeye başlayana kadar zaman ayırın ve kendi işinizi yapın. Uzun sürmeyecek.


29 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, Venüs retrosu Plüton kavuşumu sayesinde eviniz son birkaç hafta içinde önemli ölçüde değişmiş olabilir. Belki de küçük ince ayarlardan tam gelişmiş ev tadilatlarına kadar birkaç ev işini devre dışı bırakmak zorunda hissettiniz. Bu geçiş sona ermiş olsa da, geri giden Venüs şimdi Merkür ile kavuşum yapıyor. Zihniniz evde iş bulmak için yeni fikirlerle yarışıyor olabilir. Siz de evinizin rahatlığında koşabileceğiniz küçük bir yan koşuşturma hakkında düşünebilirsiniz! Yeni kavuşum boyunca düşünebileceğiniz çok şey var.


29 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arada bir kendinize öncelik vermenizde yanlış bir şey yok.


29 Aralık 2021 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatil sonrası satışlar tüm hızıyla devam ederken, şu anda harcamalarınızda aşırıya kaçmak bir hata olur tatlı Terazi. Günün ilk yarısında kozmik ortam kayalık olacak ve öğle yemeği gelmeden harcamaya başlarsanız bütçenize bağlı kalmakta zorlanabilirsiniz. Yine de sabahınızı e-postaları takip etmek veya kişisel işlerinizi halletmek için kullanmayı deneyin. Bu dalgalı suların yatıştığı günün ilerleyen saatlerinde kesinlikle kendinizi şımartabilirsiniz. Akşam yaklaşırken, tatil mevsimi boyunca ortaya çıkan stresin fiziksel belirtilerini gevşetmenin ve serbest bırakmanın yollarını arayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.